Zunanje talne ploščice

Zunanje talne ploščice

Zunanje talne ploščice lahko kupite v različnih tehničnih prodajalnah po Sloveniji ali pa preko internetnih spletnih strani. Predno se odpravite kupiti nove ploščice, vam svetujemo, da premislite o vaših željah in pričakovanjih. Na trgu je namreč ogromna izbira talnih keramičnih ploščic. Lahko se zgodi, da se zato ne boste mogli odločiti za en dizajn in jih boste izbrali več. Na tem mestu vam predlagamo, da za nasvet vprašate še prodajalca in premislite tudi o kombinaciji ploščic z ostalim barvami v okolici, ki jo boste obložili s ploščicami.

Zunanje talne ploščice

V kolikor bo vaša okolica preveč »pisana«, se lahko zgodi, da se boste slej kot prej naveličali zunanjih talnih ploščic. To pa pomeni, da boste imeli več dodatnega dela in stroškov za nakup novih.

Če ste ljubitelj naravnih materialov, lahko poiščete ploščice z imitacijo lesa ali ploščice imitacija kamna. Slednje bodo zagotovo odlično sovpadale z okoljem okrog vašega doma.

Talne ploščice se ne uporabljajo le za polaganje teras ali ostalih poti okoli doma. Položite jih lahko tudi okoli bazena, znotraj atrija, po stopnicah ali na balkonu. So namreč izredno vzdržljive in odporne.

Talne ploščice

Keramične ploščice iz podjetja Top keramika so sestavljene iz porcelanogresa ali granitogresa in so znane po svoji obstojnosti. Oznako zunanje ploščice so dobile zato, ker so odporne proti poškodbam, obrabi in zmrzali. Ne vpijajo vode ali različnih nezaželenih madežev. Pozabili niso niti na varnost, saj so zunanje talne ploščice protizdrsne (oznaka R10).

Zunanje talne ploščice

Čiščenje je izredno enostavno in ne zahteva veliko pripomočkov. Prvotni videz namreč lahko dosežete z uporabo čistile in ščetke za tla. Na tem mestu vas opozarjamo, da se izognete jedkim čistilom, saj lahko le ta poškodujejo površino keramičnih ploščic ali pa pospešijo odstopanje fug.

Z rednim vzdrževanjem in čiščenjem bo videz talnih ploščic ostal skorajda nespremenjen tudi po več letih. Njihova življenjska doba pa bo presenetila tudi vas!

By | 2020-01-16T13:35:58+00:00 januar 24th, 2020|keramika, ploščice za teraso, Talne ploščice|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment