Vadba Ljubljana

//Vadba Ljubljana

Vadba Ljubljana

Vadba Ljubljana se izvaja na več različnih območjih po našem glavnem mestu v Sloveniji. Mi pa vam bomo v tokratnem članku predstavili tisto, ki jo izvajajo v trening studiu Telodrom. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem, saj vam bomo predstavili nekaj zanimivih informacij o aktualni tematiki – vadba Ljubljana.

Vadba Ljubljana

Gibanje človeka je izredno pomemben element, ki lahko vpliva na zdrav življenjski slog. V kolikor se že dolgo časa odločate, da bi začeli biti bolj aktivni (pa ne želite biti pri tem čisto sami), vam svetujemo, da se odločite za obisk organiziranih vadb.

Skupinsko vadbo Ljubljana v omenjenem podjetju v krajši obliki imenujejo SOS vadba. Te kratice pa predstavljajo ključne elemente, h katerim stremijo pri vadbi: Shujšaj, Oblikuj, Skupinsko. To pa je res zanimivo, kajne? Skupinski treningi v Ljubljani potekajo v prijazni in izkušeni ekipi, ki vabi k sebi še večje število ljudi. Na to ne vpliva niti starost, spol ali vaše zmožnosti. SOS skupine so namreč tako oblikovane, da se v eni skupini nahajajo ljudje, ki imajo dokaj podobne fizične sposobnosti. Predno vas dodelijo k izbrani skupini, najprej skupaj oblikujete cilje, ki jih želite doseči v določenem času.

Skupinska vadba Ljubljana

Čisto vsi trenerji v Telodromu imajo formalno izobrazbo (diplomiral/a na Fakulteti za šport). Poleg tega se redno udeležujejo seminarjev v tujini, preko katerih pridobivajo dodatno strokovno znanje in ideje. Najpomembnejše pa je to, da imajo že večletne izkušnje. Treninge tako brez težav prilagajajo individualno za vsakega posameznika, ki si želi določenega napredka. Že po nekaj tednih rednega obiska v Telodromu, boste opazili spremembe (manj boleč križ, ravna drža).

Z rednimi treningi boste tudi shujšali, oblikovali postavo in spremenili vaše mišljenje na bolj pozitivno. Postali boste še boljše volje in imeli boste več energije. Skupinske vadbe v Ljubljani se izvajajo že zgodaj zjutraj (prva ob 6.30 uri, druga skupina ob 7.30 uri). Vadbe izvajajo seveda tudi v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

By | 2020-03-03T12:45:13+00:00 marec 3rd, 2020|Uncategorized @sl|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment