Toplice za otroke

//Toplice za otroke

Toplice za otroke

Toplice za otroke

Iščete najboljše toplice za otroke v naši okolici? Prišli ste na pravi članek, kjer vam bomo predstavili našega zmagovalca, ki v Sloveniji zagotovo ponuja najboljši porgram vseh toplic za otroke.
V Thermani vam ponujajo najboljši program za otroke, ki so ga povezali na vseh področjih svoje ponudbe. V nadaljevanju članka vam bomo podrobno predstavili njihobo ponudbo za otroke.

V toplicah za otroke se bodo lahko vaši najmlajši tudi slikali z maskoto toplic. Vodomček in Vodomčica. Maskoti sta do otrok zelo prijazni, zato jih vedno sprejmeta v svoj pernati objem. Otroci tako s sabo domov odnesti čarobna doživetja, ki jih ohranijo še dolgo v spominu.

toplice za otroke

Ob prihodu v toplice vas bo pričakala edinstvena steklena kupola, ki bo poskrbela za nepozabno doživetje vsakega otroka. Steklena kupola se premika in je v lepem, toplem vremenu odprta. Odpiranje kupole je zagotovo atrakcija, ki bo popestrila vaše bivanje. Toplice za otroke v njihovi ponudbi nudijo vsakodnevne animacije. S pomočjo animatorjev bodo doživeli nepozabne aktivnost znotraj vode in zunaj nje.

Njihove igre in animacije so usmerjene razvijanju motoričnih sposobnosti, zabavi in učenju novih zanimivih stvari. V teh toplicah za otroke je vedno dobolj otrok, da se med seboj spoznajo in zbližajo. Tako bodo vaši otroici tudi zunaj animacij imeli nove prijatelje, s katerimi se bodo družili, igrali in zabavali.

V notranjosti lahko najdete različne bazene, ki so napolnjeni s termalno vodo. Načrt vseh bazenov si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Za otroke boste imeli na voljo otroški bazen, ki ima 34 stopinj celzija. Tam bodo lahko vaši najmlajši brezskrbno čofotali in doživeli prvi stik s to zdravilno termalno vodo.

Otroci v toplicah obožujejo tudi otroško vodno zabavišče, tobogane, drče in reko z valovi. Vse te atrakcije boste lahko svojim otrokom ponudili ob obisku Termane Laško in tako poskrbeli za nepozaben dopust vaše dužine.

terme za otroke - kostumi

V termah niso pozabili na ekološka igrala in plavalni tečaj. Ko se boste odpravili na sprehod, vas bo ob robu zdraviliškega parka Laško pričakal ekološki kompleks igral, kjer se bodo vaši otroci lahko zabavali, vi pa boste lahko ob tem spili kavo ali popili kakšno pivo.

Na področju plavalnih tečajev lahko svojega otroka vpišete v “začetni” tečaj plavanja, kjer se bodo otroci naučili pravilne tehnike plavanja. Tečaj po podatkih toplic poteka v otroškem vodnem zabavišči ali v valovitem bazenu, kjer se nivo vode postopoma zvišuje. Učitelji plavanja vadbe glede na predznanje celotne skupine prilagodijo.

V toplicah Thermana vam nudijo tudi varstvo otrok starosti od 6 do 15 leta. Le to poteka vsak delovnik med šolskimi počitnicami oc 7.00 do 16.00. Predhodne prijave so zaradi omejenega števila obezne najmanj en dan pred prihodom. Tako lahko svojemu otroku zagotovite brezskrbo kopanje v času počitnic.

V toplicah za otroke se naučijo potapljanja glave v vodo, gledanja pod vodo, izdihovanja v vodo, lebdenja na trebuhu in na hrbtu, drsenja po vodi ter gibanja nog in rok prsno. Vaje so namenjene prilagajanju na vodo, pri katerem pa nekateri že osvojijo osnovno tehniko plavanja.
Več o tečaju plavanja si lahko preberete na priloženi povezavi na začetku našega članka.

Toplice za otroke vam ponujajo tudi možnost praznovanja rostnega dne s posebnim porgramom, ki so ga pripravili za vas. Z animatorjem se bodo spuščali po toboganih, uporabljali vodna igrala in zabavali. V podjetju seveda niso pozabili na lačne želodčke, za katere boste poskrbeli s priljubljenimi otroškimi jedmi.

Vabimo vas, da nam tudi sami zaupate vaše izkušnje v katerikoli termah v Sloveniji in nam s tem pomagate izboljšati naše vsebine na strani.

By | 2019-04-10T18:04:50+00:00 april 10th, 2019|toplice|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment