Tisk zloženk

//Tisk zloženk

Tisk zloženk

Tisk zloženk lahko vam, vašim storitvam ali vašemu podjetju ponuja odlično priložnost za predstavitev. Zloženka je namreč neke vrste oglaševalski ali promocijski material, ki ga sestavljajo trije enako veliki listi. Slednji so prepognjeni en preko drugega. V nadaljevanju tega članka vam bomo predstavili še nekatere informacije o tisku zloženk. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Različna podjetja po Sloveniji se ukvarjajo s tiskom zloženk. Mi vam bomo v tem članku predstavili podjetje Grafika Gracer, ki se že od leta 1976 ukvarja s področjem tiskanja, z založništvom, s prodajo koledarjev, planerjev, rokovnikov in še nekaterih drugih promocijskih izdelkov. Ravno tiskarstvo je njihova glavna dejavnost. Med ostalimi storitvami pa izvajajo še grafično pripravo, oblikovanje, skeniranje in fotografijo.

Tisk zloženk

Podjetje je dobro znano zaradi svojih izkušenj, predanosti delu, kvaliteti, prilagodljivosti in še po hitri ter sprotni odzivnosti. Uporabljajo skrbno izbran in okolju prijazen material. Poleg tega v njihovem podjetju igra zelo pomembno vlogo kvalitetna in sodobna tehnologija, ki jim omogoča tiskanje. Pri njih imajo na voljo digitalni tisk ali offset tisk. Obe obliki omogočata neomejeno število različnih barvnih kombinacij.

Tisk zloženk

Pri tisku brošur ponujajo različne velikosti zloženk. Najbolj pogosto se uporabljajo velikosti 3 x 1/3 A3 in 3x 1/3 A4 format. V kolikor se sami ne boste znali odločiti za primerno dimenzijo, vam bodo zaposleni svetovali in pomagali. Le tako bo zloženka dosegla svoj ključni namen.

Zavedajte se, da je pred tiskanjem potrebno tudi oblikovanje zloženke (ali katerega koli drugega izdelka-knjigo, vabilo, revijo). To je zelo pomembno, če želite, da bo končni izdelek tak, kot ste si ga zamislili na začetku. V Grafiki Gracer imajo zaposlene strokovnjake, ki vam lahko svetujejo ali pomagajo pri oblikovanju različnih vrst izdelkov.

Grafika Gracer

Oglasite se v Grafiki Gracer v Celju in se prepričajte o aktualni ponudbi, ki jo imajo ves čas pripravljeno za vas. Prijazno vabljeni v njihovo podjetje!

 

 

By | 2020-02-13T13:42:27+00:00 februar 13th, 2020|tisk|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment