Tisk jumbo plakatov

/, tisk plakatov/Tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov je namenjen vsem, ki želite svoji okolici oglaševati svojo storitev ali izdelek. V nadaljevanju vam bomo zaupali vse informacije, ki jih o tisku plakatov morate vedeti in pregledali nekaj specifikacij jumbo plakatov.

Za tisk jubmbo plakatov se odločimo na najbolj prometnih točkah, kot je naprimer neposredna bližina avtoceste. S plakatom moramo opazovalcu jasno sporočiti namen našega oglaševanja oziroma vzboditi njegovo radovednost. Pri izdelavi in tisku jumbo plakatov vam lahko pomagajo v podjetju Grafika Gracer, kjer se že vrsto let ukvarjajo s tiskom najrazličnejših izdelkov, ki smo jih na našem blogu v preteklosti že predstavili. Omenimo lahko članke z naslovi:

Tisk jumbo plakatov

V kolikor ne potrebujete tiska jumbo plakata vam predlagamo, da se s klikom na – tisk plakatov – premaknete na članek, kjer smo podrobneje predstavili pomembne informacije o tisku plakatov za najrazličnejše potrebe. Kdaj lahko plakatu rečemo jumbo? Za tisk največjih plakatov se uproabljajo velikosti 3000 x 4000 mm ali 2380 x 5040 mm. V izbrani tiskarnivam bodo glede optimalne velikosti zagotovo znali svetovati. Za vse specifične želje jih pri sestavi ponudbe opozorite in prosite za njihov komentar. Podjetje Grafika Gracer, ki se ukvarja s tiskom jumbo plakatov se lahko dogovorite preko telefonske številke +386 3 5452 666 ali maila info@grafika-gracer.si. Njihov delovni čas je Pon – Sob: 9:00 – 18:00.

Cena tiska jumbo plakatov

Cena tiska jumbo plakatov je odvisna od števila plakatov, ki jih želite izdelati. Ena izmed pomembnih informacij, ki vplivajo na ceno je tudi vrsta papirja. Pri manjših plakatih lahko uporabimo papir, ki ni zaščite proti dežju. Jumbo plakati pa so vedno izpostavljeni različnim vremenskih pojavom. V kolikor se znimate za ceno tiska jumbo plakatov vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Grafika Gracer, kjer vam bodo z veseljem svetovali in izdeleli ponudbo. V kolikor boste potrebovali tudi pomoč pri izdelavi plakata, so vam vedno na voljo.

Cena tiska jumbo plakatov

Mi pa vas vabimo, da si preberete naš članek Google oglaševanje, ki je najobsežnejši članek na našem blogu!

By | 2019-10-21T20:26:53+00:00 oktober 25th, 2019|tisk, tisk plakatov|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment