Tisk brošur

/, tisk/Tisk brošur

Tisk brošur

Tisk brošur je storitev, ki jo najpogosteje opravljajo v tiskarnah. Slednje se nahajajo na različnih točkah po Sloveniji. V tokratnem članku vam bomo predstavili Celjsko podjetje Grafika Gracer, ki se od leta 1976 redno ukvarja s tiskarskim področjem (oziroma s tiskom brošur), s prodajo različnih reklamnih ali promocijskih izdelkov, koledarjev, planerjev in z založništvom. Ukvarjajo se tudi z grafičnim oblikovanjem, pripravo, skeniranjem in s fotografijo. Njihova prvovrstna dejavnost je tiskanje. V nadaljevanju vam bomo še malce bolj natančno predstavili informacije, ki so povezane s tiskom brošur v Grafiki Gracer.

Tisk brošur

Za izdelavo zloženk so najpogosteje uporabljene naslednje velikosti oziroma formati: 3 x 1/3 A3 in 3x 1/3 A4. Zaposleni vam seveda lahko z veseljem pomagajo pri izboru primerne velikosti, glede na ostale dejavnike in cilj, ki ga želite doseči z brošuro. Slednja bo le tako dosegla svoj glavni namen.

Zloženke so najpogosteje neke vrste oglaševalski ali promocijski material in s tem odličen pripomoček, s katerim lahko sebe, svoje storitve, dejavnosti ali podjetje predstavite na enostaven način. Sestavljene so iz treh enako velikih listov.

Tisk brošur

Pred koncem članka naj še omenimo, da imajo v Grafiki Gracer na voljo digitalni tisk in offset tisk. Slednji velja za najhitrejši možni način tiskanja izdelkov. Poleg hitrosti pa je njegova glavna prednost tudi odlična kvaliteta oziroma ločljivost, ki je mogoča na različnih materialih (tisk na les, na platno in še kaj drugega). Za digitalni tisk pa je značilno, da je namenjen predvsem za tiskanje manjših količin. To so na primer vabila, ceniki ali vizitke. Tudi pri tej metodi je kakovost odlična.

Grafika Gracer

Svetujemo vam, da obiščete omenjeno podjetje in se sami prepričate o njihovih kakovostnih storitvah. Preglejte tudi aktualno ponudbo, ki jo za vas posodabljajo in urejajo ves čas! Navdušila vas bo zagotovo tudi sodobna tehnologija in skrbno izbran ter okolju prijazen material! Vljudno vabljeni!

 

 

By | 2020-02-13T13:55:50+00:00 marec 4th, 2020|digitalni tisk, tisk|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment