Talne ploščice

Talne ploščice

Talne ploščice

Talne ploščice so najbolje prodajan izdelek na področju keramike oziroma keramičnih ploščic. V nadaljevanju vam bomo predstavili vse pomembne informacije, ki jih pri nakupu talnih ploščic morate vedeti. Osredotočili se bomo tudi na kvalitetno, cenovni razpon in ponudbo na spletu. Veste, da talne ploščice nismo namenjene zgolj uporabi na tleh? Ploščice lahko uporabimo tudi na steni, kot stenske ploščice. Več o stenskih ploščicah, si lahko s klikom na stenske ploščice preberete v članku, kjer smo podrobno opisali prav to tematiko. Talen ploščice prav tako delimo na kategorije notranje talne ploščice in zunanje ploščice. Že po samem imenu lahko seveda sklepamo, da so notranje ploščice namenjene uporabi v notranjih prostorih, kot je naprimer hodnik, kopalnica, toaletni prostori, klet, …. Zunanje ploščice pa so namenjene uporabi v zunanjih prosorih. Več razlik, vam razkrijemo v nadaljevanju našega članka.

talne ploščice

Talne ploščice lahko izbirate v različnih imitacijah. V zadnjem času so izredno popularne ploščice imitacija lesa in ploščice imitacija kamna. Na voljo pa so vam seveda tudi drugi vzorci, kot je naprimer mozaik. Predlagamo vam, da si s klikom na talne ploščice v začetku našega članka ogledate ponudbo podjetja Topkeramika. Na svoji spletni strani imajo posebno kategorijo, kjer lahko najdete zgolj ploščice, ki se uporabljajo na tleh. Cenovni razpon takniš keramičnih ploščic se giba od 8 do 36 € na kvadratni meter. Cena je odvisna od kvalitete posameznih ploščic. Prepričani smo, da boste ob nakupu v tem podjetju lahko prijeli še nekaj dodatnega popusta. Zagotovo pa vam predlagamo, da pokukate tudi v njihovo kategorijo keramika outlet, kjer boste za svoj denar lahko dobili največ.

V tej kategoriji boste namreč lahko našli različne modele, ki jih v podjetju Topkeramika ne bodo več prodajali oziroma so na voljo zadnji kosi. V ponudbi keramika outlet boste lahko kupili keramične ploščice s popustom do kar -70 %. Prepričani smo, da boste z rednim spremljanjem ponudbe lahko kupili odlične ploščice za vaše notranje in zunanje prostore.

Notranje talne ploščice

Notranje talne ploščice nekateri poimenujejo tudi notranja keramika. V njej se nahajajo kuhinjske ploščice, ploščice za kopalnice, ploščice za terase, …. Notranje talne ploščice so idealna rešitev v prostorih, kjer je talna ali stenska površina dnevno v stiku z umazanijo, vlago ali vodo. Ploščice so najbol odporen materijal, ki ga lahko uporabimo v notranjih prostorih. V primerjavi z lesom ali vinilom nam nudi tudi veliko boljšo zaščito pred udarci.

Zunanje talne ploščice

Zunanje talne ploščice so namenjene zuanji uporabi. Ploščice za notranjo in zunanjo uporabo pa se med seboj razlikujejo po več različnih stvareh. Ena izmed najpomembnejših je zagotovo zgornja površina, ki je nekoliko bolj groba na zunanjih talnih ploščicah. Zaradi vremenskih vplivov, kot je dež, sneg, rosa je potrebno zagotoviti boljši stik s podlago. Ploščice namreč niso vedno položene na popolnoma ravni površini, zato je protizdrsna površina veliko bolj pomemba.

Zunanje talne ploščie so v primerjavi z notranjimi tudi nekoliko večje, saj največkrat pokrivajo večjo povšino v primerjavi z notranjimi ploščicami. Omenimo še lahko odpornost na večje obremenitve. Tako se lahko po njih vozite tudi z motorjem ali avtom.

Nakup talnih ploščic naj bo premišlen. Pri nakupu vam bojo z veseljem pomagali tudi strokovnjaki iz podjetja Topkeramika!

By | 2019-10-08T17:05:37+00:00 oktober 10th, 2019|keramične ploščice, Talne ploščice|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment