Regresija

//Regresija

Regresija

Regresija

Regresija je celostno zdraljenje naših težav. Pri tem na pomaga izkušen terapevt iz tega področja. Odpravimo težave na različnih energijskih ravneh. Posebna metoda regresije vključuje objektivno merjenje rezultatov seans, ki jih opravite s pomočjo terapevte. Končni cilj vaše terapije pa je seveda odprava težav, ki jih v svojem življenju imate. Metodo Andyja Tomlinsona, ki se imenuja PLRA – past life regression acedemy je v Sloveniji, kot prvi opravljal Damjan Gregorič. Damjan je ustvaril tudi po mnenju mnogih najkvalitetnejši center na področju regresije in ostalih storitev na tem področju. Center Holos je tudi uradno vpisan v register akademije.

V kolikor vas zanimajo menja njegovih obiskovalcev, vam predlagamo da obiščete njegovo spletno stran in se tudi sami prepričate o pozitivnih izkušnjah njegovih obiskovalcev. Mi smo odločili, da za vas izpostavimo komentar gospe Leae iz Radovljice.

Regresijo življenja med življenji priporočam vsem, ki jih zanima globina njihovega sedanjega življenja. Strahovi, značaj, težavni odnosi, posebne privlačnosti, … sama sem našla veliko odgovorov na stvari, ki so se mi v življenju ponavljale skozi ene in iste vzorce. Prav tako sem jih med seanso s hipnoterapevtom tudi sprejela in razčistila. Če ne bi imela nepotrebnih dvomov bi se za hipnozo odločila že veliko prej s tem pa bi prej pridobila notranji mir, a očitno morajo biti nekatere lekcije osvojene. Skozi hipnozo sem dobila tudi potrditev da smrt fizičnega telesa vsekakor ni konec dušnega življenja.

Regresijo se lahko izvaja v različnih oblikah. Vsaka izmed njih ima prav tako različen namen terapije. Predlagamo vam, da si preberete podrobnosti posamezne terapije in tudi sami ocenite, v katero terapijo sodite sami.

Na področju regresije imate na voljo terapije:

  • Regresija v prejšnja življenja
  • Regresija sedanjega življenja
  • Progresija
  • Življenje med življenji

Nekaj informacij o tem v kaj se posamezna oblika regresije navezuje, lahko dobite že iz samega imena terapij. Regresija v prejšnja življenja se osredotoča na vaša prejšnja življenja. Prav ta so lahko vzrok nekaterim negativnim občutkom, ki jih doživljate tudi v sedanjem življenju. Tako boste dobili nekatere odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljate že dlje časa. Na drugi strani imamo regresijo sedanjega življenja. V tej terapiji se s terapevtom osredotočite predvsem na težave, ki jih imate zaradi dogodkov iz svojega sedanjega življenja.

Progresija pa je enostavna terapija, kjer pogledate v vašo prihodnost. Izvedeli boste kaj se bo zgodilo v vaših prihodnjih življenjih.

regresija

 

By | 2019-02-12T09:57:38+00:00 februar 12th, 2019|regresija|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment