Regresija v prejšnja življenja

//Regresija v prejšnja življenja

Regresija v prejšnja življenja

Regresija v prejšnja življenja

Regresija v prejšnja življenja je posebna terapija s pomočjo katere boste našli svoje najstarejše spomine, ki jih nosite v sebi. Prepričani smo, da ste že velikokrat slišali, da po smrti duša zapusti naše telo in se “preseli” v drugo obliko . Prepričani smo, da ste v svojem sedanjem življenju izkusili različna močna ččustva do ljudi, ki jih še niste srečali. Čeprav ste jih videli prvič ste se počutili, kot da to osebo od nekod že poznate. Čustva do določene osebe lahko izražate tudi do krajev, ki jih obiščete.

Prav s pomočjo regresije v prejšnja življenja pa boste odkrili različne odgovore ta takšna in podobna vprašanja. Seansa je namenjena pogledu v vaša pretekla življenja. S pomočjo izkušenega terapevta, ki vas bo vodil skozi regresijo v prejšnja življenja boste tako sami odkrili odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljate.

Regresija v prejšnja življenja

Tako boste lažje razumeli vaše dosedanje obnašanje, situacije v življanju in jih razrešili v svoj prid. Ljudje se za regresijo v prejšnja življenja odločajo zaradi različnih vzrokov. Največkrat je to radovednost, vrednost, čstev in osebnosti iz vašega prejšnjega življenja.

V kolikor se zanimate za regresijo v prejšnja življenja vam predlagamo, da izberete terapevta, ki ima iz tega področja veliko dobrih referenc. Le tako bo vaša terapija potekala v smer, ki si jo tudi sami želite. Med terapijo boste v globokem stanju sproščenosti. Podobno, kot če bili v hipnozi. Z informacijami, ki jih boste po koncu terapije dobili, boste razumeli in zdravili vaše travme, ki se nadaljujeju v vašem sedanjem življenju. Odstranili boste različne pustvene in fizične izzive, ter določii ponavljajoče vzorce. Lahko boste zdravili boleče spomine in spoznali zakaj se soočate z določenimi izzivi.

Nekateri se za regresijo v prejšnja življenja odločajo tudi zaradi zmanjšanja straha pred smrtjo, ter prepoznavanja preteklih prijateljev in surodnih duš. V kolikor imate kakrnokoli  vprašanje iz področja regregsije v prejšnja življenja in regresije vam predlagamo, da se obrnete na podjetje, ki smo ga omenili v začetku našega članka.

By | 2019-02-12T10:27:26+00:00 februar 27th, 2019|regresija|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment