Rabljena vozila Slovenija

//Rabljena vozila Slovenija

Rabljena vozila Slovenija

Rabljena vozila Slovenija

Rabljena vozila Slovenija je ena izmed mnogih poizvedb v Googlu, s pomočjo katere iščemo ponudbike rabljenih vozil v Sloveniji. V nadaljevanju članka bomo pregledali, zakaj se še vedno mnogo ljudi odloča za nakup rabljenega vozila Slovenija veliko raje, kakor da bi rabljeno vozilo uvozili iz sosednjih držav.

rabljena vozila Slovenija

Tudi domače avtohiše rabljenih vozil zaradi boljših pogojev nakupa velikokrat uvozijo rabljeno vozilo iz sosednjih držav. V nadaljevanu bomo pregledali iz katerih držav se najpogosteje uvažajo rabljena vozila v Slovenijo, kakšne so prednosti in slabosti uvoza in kdaj izbrati primerno vozilo.

Rabljena vozila v Slovenijo največkrat uvažajo iz Avstrije in Nemčije. Zaradi slabega sledenja zgodovine je uvoz iz Italije v manjšem številu. Predlagamo vam, da se pred nakupom rabljenega vozila v Sloveniji ne glede na njegov izvor natančno posvetujete s serviserjem o stanju vozila.

V “lokalnih” prodajalah rabljenih vozil, ki se hitro odprejo in zaprejo obstaja velika možnost, da vam bodo prodali rabljeno vozilo, ki ni v takšnem stanju, kot ga v podjetju oglašujejo. Prav tako se lahko kasneje pri uveljavljanju garancij veliko hitreje zaplete. Zato vam predlagamo, nakup rabljenega vozila v Sloveniji opravite v poznani avtohiši, kjer se trudijo na grajenju svojega imena in si slabega ugleda ne morejo privoščiti.

Za uvoz rabljenega vozila v Slovenijo se v odločajo predvsem zaradi nižje cene vozil v primerjavi z domačim trgom. Prav tako je pri nekaterih modelih ponudba izjemno nizka ali nična. V tem primeru je za prodajalce rabljenih vozil edina možnost, da določeno vozilo uvozijo v Slovenijo. Uvoz rabljenega vozila v Slovenijo je v zadnjem obdobju izjedno zanimiv prav zaradi potrebe po prodaji dizelskih vozil, ki so z novim zakonom v Nemčiji pri določenih pogojih v centru mest prepovedana.

Rabljena vozila v Sloveniji lahko izbirate na vsakem koraku. Pri ogledu vozila vam mora prodajalec podati vse informacije o zgodovini vozila in vam predstaviti vse njegove morebitne “napake”.

Pri uvozu rabljenih vozil v Slovenijo je potrebno urediti tudi nekaj “papirologije”. V kolikor želite uvoziti vozilo sami, boste pred tem morali na spletu pregledati in se poglobiti v nekatere podrobnosti.

rabljena vozila - prevoženi kilometri

Za povprečnega kupca je zagotovo najbolje, da rabljeno vozilo v Sloveniji izbere v eni izmed večjih avtohiš. Na začetku našega članka smo vam predložili povezavo, do znane domače avtohiše, kjer so znani po dobrem svetovanju ob izbiri rabljenega vozila in 12 mesečni garanciji na praktičo vsa rabljena vozila.

Pred odkupom rabljenega vozila ga natančno pregledajo po 105. točkah in se tako prepričajo, da je vozilo v odličnem stanju. V svoji ponudbi imajo vedno tudi nekaj vozil, ki imajo vse servise opravljene na njihovem pooblaščenem servisu. Ker so o zgodovini 100 % prepričani vam lahko tako ponudijo varen nakup rabljenega vozila v Sloveniji.

By | 2019-04-10T09:24:48+00:00 april 9th, 2019|Rabljena vozila|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment