Progresija

//Progresija

Progresija

Progresija

Ste še slišali za čutežno terapijo, ki jo imenujemo progresija? Poznate kako poteka in na kakšne načine si lahko z njo pomagamo? V nadaljevanju vam bomo predstavili progresijo, ki je preprost in enostaven postopek, s pomočjo katerega boste prodobili pogled v vašo prihodnost, ki se bo zdogila v vašem življenju. V kolikor želite, pa lahko s pomočjo progresijo pogledate tudi v svoja prihodnja življenja.

Progresijo morate izvajati s pomočjo izkušenega terapevta, ki s pomočjo hipnoze doseže vašo popolno spoščenost. Predlagamo vam, da se za progresijo odločite s pomočjo izkušenega terapevta, ki ima na tem področju veliko izkušenj.

Pri progresiji nismo omejeni glede časovnega dostopanja do našega življenja v prihodnosti. Lahko si ogledamo naše življenje čez 10 100 ali 1000 let. Vse je odvisno od vaših želja, ki jih pred samo terapijo pregledate skupaj s terapevtom.

Progresija

Progresija

Na ta način boste uporabili svoj kreativni del možganov, ki vas bo spodbudil in pomagal pri razumevanju samega sebe. Tako boste lahko videli v naprej svojo začrtano pot ali delovanje svojega izuma. Veliko ljudi uporablja progresijo za analiziranje in spremembo svojih odnosov z ostalimi ljudmi v njihovem življenju.

V kolikor vas zanima ta zanimiv postopek pogleda v prihodnost vam predlagamo, da se obrnete na spletno stran, ki smo jo predložili na začetku našega članka. Izkušeni terapevti na področju progresije in regresije vam bodo znali svetovati in vam priporočati tisto terapijo, ki bo na vaše telo imela največji učinek.

Če imate kakršnokoli vprašanje glede te terapije, nam ga lahko zaupate pod komentarju. Potrudili se bomo in vam odgovorili na vsako vprašanje, ter vam tako pomagali do odkrivanja svoje prihodnosti.

By | 2019-03-11T13:51:57+00:00 marec 11th, 2019|regresija|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment