Ploščice imitacija marmorja

/, keramika/Ploščice imitacija marmorja

Ploščice imitacija marmorja

Ploščice imitacija marmorja so odlična izbira za vse, ki želite imeti v svojih notranjih prostorih ploščice v imitaciji kamna. V nadaljevanju našega članka bomo pregledali takšen model ploščic. Za notranje in zunanje prostore so vam na voljo različne keramične ploščice, ki se med seboj razlikujejo po različnih specifikacijah. Ploščice imitacija marmorja so v primerjavi z pravim kamnom veliko boljša izbira, saj je cena na kvadratni meter v primerjavi z marmorjem izredno nizka.

Ploščice imitacija marmorja

Ploščice imitacija marmorja

S klikom na ploščice imitacija marmorja se boste pomaknili na model staturion. Model Staturijo vam je trenutno na voljo v velikosti 80×80 cm. Trenutno ga lahko najdete v akcijski ponudbi 19,90 € na kvadratni meter. Redna cena tega modela znaša 50 €, zato je pametno priložnost čim prej izkoristiti.

Ploščice so v tem primeru izdelane iz porcelanogresa. Gre za materijal, ki se ponaša z izjemno obstojnostjo in je na področju keramičnih ploščic največkrat uporabljen materijal. Keramične ploščice lahko uporabljate kot talne ploščice in stenske ploščice. S klikomo na posamezno povezavo si lahko preberte več informacij o stenskih ploščicah in talnih ploščicah.

Ploščice imitacija marmorja

Ploščice imitacija marmorja

Talne ploščice lahko uporabite na tleh in na steni. Stenske ploščice pa so namenjene zgolj uporabi na steni. Ta model je primeren za vse, ki boste imeli talno ogrevanje. Keramične ploščice so eden izdmed najboljših materijalov za talno ogrevanje, saj imajo zelo dobro prevodnost. V primerjavi z ostalimi materijali, kot je naprimer les, laminat, … so torej ploščice najboljša izbira.

Model Statudijo lahko uporabite kot talne ploščice, stenske plopščice, ploščice za kopalnico, ploščice za kuhinjo. Poskrbite, da bodo vaše talne in stenske obloge vrhunske kvalitete! Vabimo vas, da si ogledate tudi naše ostale članke na področju keramičnih ploščic, ploščic z različnimi imitacijami in ostalimi zanimivimi tematikami na naši spletni strani:

By | 2019-10-21T11:14:15+00:00 oktober 21st, 2019|keramične ploščice, keramika|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment