Peč za odojka

//Peč za odojka

Peč za odojka

Peč za odojka

Peč za odojka je nepogrešljiv pripomoček, s pomočjo katerega boste ustvarili okusno jed za vas, vašo družino in prijatelje. Peč za odojka lahko največkrat najdete v restavracijah in pred domačimi hišami. Veliko ljudi namreč tako zelo obožuje odojka, da ima peč kar pred svojo hišo.

Prav tako imamo posameznike, ki ponujajo peko odojka. Tudi oni zato potrebujejo peč za odojka, kjer ga pripravijo, nato pa vam ga dostavijo na želeno lokacijo. V kolikor se zanimate za takšno storitev, vam predlagamo da poiščete kakšen kontakt iz vaše okolice.

Tretji uporavniki peči za odojke pa so restavracije. Največ takšnih peči lahko najdete na Hrvaški obali.  Prepričani smo, da se spomnite obmorskih cest, kjer se nahaja ogromno restavracij. Skoraj vsaka ima peč za odojka obrnjeno tako, da gleda proti vam – na cesto. Na takšen način vas spodbudijo, da zaužijete to izvrstno jed.

Če smo vam pri branju ustvarili željo po odojku se vam “opravičujemo”. V nadaljevanj pa bomo pregledali kakšno peč lahko izberete za peko in kako si jo lahko prilagodite glede na svoje potrebe. Pregledali smo nekaj domačih ponudnikov peči za odojke in se odločili, da predstavimo peč podjetja Vi-Ja.

peč za odojka

Na sliki, ki se nahaja zgoraj si lahko ogledate njihovo ponudbo na tem področju. S pomočjo slik si lahko veliko lažje predstavljamo izdelek in njegovo delovanje. Na zgornjem delu slike lahko opazite peč. Zornji del je narejen iz pokrova, ki ga med peko pokrijete. Tako bo v peči optimalna temperatura za peko iz prav vseh strani. Prav tako se na pokrovu nahajata dve odprtini, preko katere boste lahko spremljali peko.

Na zadnjem delu se nahajajo grelci, brez katerih peka seveda ni mogoča. Odojek se med peko stalno počasi vrti na palici, ki je postavljena vodoravno. Peč za odojka je na spodnjem delu sestavljena iz “omare”, kjer se nahajajo različni predali. Le ti se odpirajo na različne načine. V podjetju Vi-Ja, vam tako omogočajo prilagoditev predalov po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi načini odpiranja in zapiranja vrat. Na voljo imate tako drsna vrata ali vrata, ki se odpirajo na “klasičen” način.

Pod predali se nahajajo tudi štirje kolesi, s pomočjo katerih boste lahko peč za odojka hitro prestavili na želeno mesto. To je izredno praktično prav pri uporabi doma, kjer boste lahko peč hitro prestavili iz mesta shrambe, na mesto peke.

Da bo peč za odojke delovala dolgo časa so v podjetju poskrbeli tako, da so jo izdelali iz nerjavečega materijala. Tako peč ne bo nikoli “rustala” v primeru različnih poškodb, ki lahko pri peki hitro nastanejo.
V kolikor imate še kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko zaupate pod komentarji. Mi pa vas vabimo, da si ogledate tudi ostale zanimive članke iz tega področja!

By | 2019-02-11T14:28:59+00:00 februar 28th, 2019|mesarska oprema|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment