Najem jahte s skiperjem

//Najem jahte s skiperjem

Najem jahte s skiperjem

Najem jahte s skiperjem

Najem jahte s skiperjem lahko s klikom na začetek našega članka opravite na spletni strani podjetja AB Yachting. Celotno izbiro jaht v določenem terminu in na določeni lokaciji, si lahko ogledate kar na njihovi spletni strani. Preko online pregleda ponudbe lahko izbirate med različnimi filtri, ki vam bodo v rezultatih prikazali zgolj tiste jahte, ki ustrezajo vašim željam. Jahte se med seboj razlikujejo glede na velikost, tip, dodatno opremo… V podjetju so vam vedno na voljo pri rezervaciji in svetovanju glede prave izbire.

najem jahte s skiperjem

Najem jahte s skiperjem na tej spletni strani vam ponuja možnost najema več kot 3000 plovil na celotnem Jadranskem morju. V nadaljevanjju vam bomo predstavili nekaj pomembnih informacij, ki jih pri najemu jahte s skiperjem morate upoštevati.

Ker poleg najema jahte potrebujete tudi skiperja, je celotno potovanje potrebno rezervirati pravočano. Predlagamo vam, da to storite vsaj 2 meseca prej. V kolikor plovbo načrtujete v glavni turistični sezoni, pa vam predlagamo, da najem opravite vsaj 4 mesece pred odhhodom. Z malo sreče lahko preverite aktualne ponudbe first minute najema.

Najem jahte s skiperjem vam omogoča brezskrbno vožno. OB plovbi se boste lahko popolnoma sprostili in uživali. Med tem vam ne bo potrebno razmišljati o tem, kje boste jahto sidrali, dotočili gorivo, vodo… Prepričani smo, da vam bodo skiperji v podjetju AB Yachting pokazali različne “skrite” kotičke in vam predlagali smer plovbe. Skiper je pozoren tudi na vremenske pojave, plovne predpise in ostale pomembne elemente plovbe.

Najem jahte

Ker plovba na morju ni “prosta”, se je potrebno držati con plovbe. Kot primer lahko navedemo Kornate, kjer je področje plovbe zelo omejeno. V kolikor področja ne poznate oziroma nimate izkušen z orientacijo na karti, lahko hitro zaidete na področje, kjer je plovba prepovedana.

Za uspešen najem jahte s skiperjem je potrebno poravnati 50 % znesek vrednosti najema. V kolikor želite (priporočljivo) lahko plačate tudi riziko odpovedi. Predlagamo, da si več informacij poizvedete med pogovorom ob rezervaciji.

By | 2019-04-16T20:07:07+00:00 april 16th, 2019|najem jahte|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment