Najem jadrnice 4 dni

//Najem jadrnice 4 dni

Najem jadrnice 4 dni

Najem jadrnice 4 dni

Iščete ugoden najem jadrnice 4 dni? S klikom na povezavo si lahko ogledate aktualno ponudbo za takšen najem. Najem jadrnice 4 dni lahko na tej strani opravite na različnih lokacijah po celotnem Jadranu. V nadaljevanju vam bomo podali nekaj koristnih nasvetov, ki jih morate pri takšnem najemu upoštevati.

Za začetek je pomembno, da določite datum vašega odhoda in prihoda. Izbira datuma je izredno pomembna. V kolikor ste lahko pri najemu prilagodljivi, je to še toliko bolje. V iskalnik, ki se nahaja na povezavi, ki smo jo posrevali v začetku našega članka vnesite želen datum in lokacijo plovbe. Na Jadranu imate na voljo ogromno zanimivih izhodiščnih točk, kjer lahko plujete na severnem jadranu, srednem jadranu ali južnem jadranu. V kolikor že poznate destinacije, ki si jih želite prepluti, le to vnesite v iskalnik.

Če potrebujete dodatno pomoč in nasvete na področju plovbe in najema jadrnice 4 dni, pa se lahko obrnete na podjetje preko telefonske številke na strani ali preko kontaktnega obrazca. Naslenja pomembna stvar pri najemu jadrnice 4 dni je izbira želene velikosti jadrnice. Pri tem se ne osredotočamo zgolj na dolžino, ampak na število ležišč oz. spalnic. Za udobno spanje na jadrnici vam predlagamo, da izberete jadrnico, ki je izdelana za 2 osebi več, kakor se vas odpravlja na jadranje. Če se na jadranje opravlja skupina 6 ljudi, vam predlagamo, da najem jadrnice 4 dni opravite z jadrnico, ki je izdelana za 8 ljudi.

V kolikor najem načrtujete v glavni sezoni, je priporočljivo, da najem opravite vsaj 2 meseca prej. V kolikor pa načrtujete najem jadrnice s skiperjem, pa je idealen čas vsaj 3 mesece pred plovbo. Za vse informacije so vam v podjetju na voljo, zato jih kontaktirajte in z veseljem vam bodo pomagali!

šola jadranja

Najem jadrnice 4 dni lahko opravite s skiperjem ali brez njega. V nadaljevanju vam bomo predstavili glavne prednosti najem s skiperjem. V kolikor v vaši posatni ni nekoga, ki ima opravljen izpit za plovila in VHF postajo, je najem jadrnice s skiperjem obvezen. V primeru, da nekdo na krovu izpit za plovila ima, vendar nima praktičnega znanja iz plovbe z jadrnico vam predlagamo, da se udeleži šole jadranja. Na tečaju jadranja bo spoznal praktični del in se naučil varne plovbe z jadrnico. Tečaji jadranja so namenjeni tako začetnikom, kot izkušenim ljudem (različni tečaji). Predlagamo vam, da si vse tečaje ogledate s klikom na povezavo šola jadranja (klik).

V kolikor imate opravljen izpit za plovila in praktične izkušnje, pa lahko brez skrbi sami zaplujete novim dogodivščinam naproti. Pri tem morate biti pozorni na vse “pasti”, ki vas na jadranju spremljajo. Redno spremljajte vremensko napoved in radarsko sliko, načrtujte točke priveza in smer plovbe.

V zaključku našega članka pa vas pozivamo, da v komentarjih zaupate vaše najbolje lokacije, ki jih priporočate, da jih ljudje pri najemu jadrnice 4 dni obiščejo!

 

By | 2019-04-16T20:39:24+00:00 april 16th, 2019|najem jadrnice|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment