Kompresijske hlače

//Kompresijske hlače

Kompresijske hlače

Kompresijske hlače lahko poiščete med drugim tudi v spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI. Tam ponujajo veliko izbiro kompresijskih oblačil za moške in ženske. Najdete jih pod imenom znamke VIRUS. Ta oblačila so namenjena za vsakodnevno uporabo in pa tudi za vrhunske športnice. V nadaljevanju članka vam bomo na kratko predstavili nekatere ključne podatke o kompresijskih hlačah, ki jih morate imeti v svoji omari. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Kompresijske hlače

Kompresijske hlače lahko v zgoraj omenjeni spletni trgovini najdete v različnih dolžinah. Tako boste zagotovo našli pravi kos za poletne ali zimske dni. Poleg tega ponujajo različne velikosti, barve in modele hlač. Njihov cenovni razpon je zelo širok. Za vas so pripravili preglednico, v kateri lahko natančno vidite, katera velikost ustreza določenim meram vašega telesa. Preglednici sta narejeni tako za ženske kot tudi za moške in sta zelo pregledni. Predlagamo vam, da si pred nakupom pregledate to preglednico, saj se boste s tem izognili premajhnemu ali prevelikemu kosu oblačila.

Kompresijske hlače Virus

Ali ste vedeli, da napredna tehnologija kompresije prispeva k boljši prekrvavljenosti telesa? To je izredno pomembno za vrhunske športnike. Pomembno pa je seveda tudi to, da se v oblačilu počutite udobno. Za to poskrbi raztegljiv material in usmerjena kompresija.

Virus kompresijska oblačila v svoji ponudbi nimajo le hlač, saj se bodo za vas našle med drugim tudi majice s kratkimi rokavi. Kompresija v majicah je osredotočena na celoten zgornji del telesa in še posebej na del okoli ramen. To prispeva k nemotenemu gibanju rok. Odpravlja pa tudi nezaželene pomanjkljivosti in omejitve osrednjega telesnega dela. Športne majice, ki jih najdete pod nazivom VIRUS STAY COOL so primerne še v vodi oziroma pri različnih vodnih športnih aktivnostih.

Za vzdrževanje teh oblačil vam priporočamo uporabo tekočega detergenta in ročno sušenje. Močno vam odsvetujemo likanje, saj oblačilo zagotovo ne bo več tako funkcionalno, kot je bilo pred tem.

By | 2020-02-06T13:38:37+00:00 februar 6th, 2020|Kompresijska oblačila|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment