Izleti z vlakom

//Izleti z vlakom

Izleti z vlakom

Izleti z vlakom so lahko nepozabno doživetje za vas in za vašo družino. Le kdo si ne bi želel udobno sedeti v lepo urejenem vlaku in ob tem opazovati čudovite pokrajine in panoramske razglede, ki vas spremljajo na poti? To enostavno morate doživeti vsaj enkrat v življenju. Slovenci smo znani predvsem po tem, da se najraje odpravljamo na izlete z vlakom do Trsta ali Zagreba. V nadaljevanju tokratnega članka pa vam bomo na kratko predstavili izlet z vlakom ali še bolje rečeno potovanje z vlakom, ki ga je za vas pripravila turistična agencija. Slednja se nahaja v Celju in ima že vrsto let izkušenj. Turistični delavci so izredno prijazni, prilagodljivi in se trudijo slediti in upoštevati vse vaše želje in zahteve. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Izleti z vlakom

Trenutno najbolj priljubljen izleti z vlakom, ki ga ponuja potovalna agencija Orel z vlakom, je individualno potovanje z vlakom po Transsibirski železnici. To je seveda zelo znana in glavna povezava čez celinske ruske linije z več kot stotimi velikimi in malimi mesti v evropskem in tudi azijskem delu Rusije. Takšno potovanje vključuje v ceni čisto vse, kar potrebujete za sproščeno in prijetno pot. To je 15x nočitev v določenih namestitvah v skladu z izbrano kategorijo (hoteli v Moskvi, Pekingu in še drugje), vključeni so obroki po programu (zajtrk, kosilo, večerja), ogledi znamenitosti in vstopnine po programu, vse nujno potrebne vize, nemško govoreči vodnik in nenazadnje tudi organizacija potovanja. Na osebo cena znaša okoli 3800 evrov, vendar vanjo ni vključena letalska vozovnica in ostala osebna poraba. Zato za dodatna vprašanja pokličite v agencijo Orel na telefonsko številko: +3863 425 5550.

BERNINA EKSPRESS

Tiste družine ali posamezniki, ki se vsaj enkrat v življenju odpravijo z vlakom na pot, se zagotovo odpravijo z vlakom naokoli čez naslednjih pet let. To je dokazano! Naj bodo vaša potovanja čim bolj brezskrbna in sproščena, zato preglejte ponudbo potovalne agencije Orel.

By | 2020-03-04T21:33:29+00:00 februar 28th, 2020|Uncategorized @sl|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment