Ir paneli Kamnik

//Ir paneli Kamnik

Ir paneli Kamnik

Ir paneli Kamnik je dobro znana krajevna točka, kjer si lahko vsakdo, ki se nahaja v Kamniku, pogleda ponudbo ir panelov. To lahko storite vsak delovni dan, in sicer med 8. in 20. uro v podjetju Gatom d.o.o. Zaposleni prosijo, da kljub razpisanemu delovnemu času svoj prihod najavite (na primer za ogled proizvodov). Pokličete jih lahko na telefonsko številko 030 679 722. Zaradi njihove narave dela se namreč večkrat zgodi, da so večino delovnega časa na terenu. Med vikendi bodo za vas odprli svoje podjetje le po predhodnem dogovoru.

S klikom na besede ir paneli Kamnik (levo zgoraj) boste pristali na spletni strani zdravoogrevanje.si. To je spletna stran podjetja Gatom d.o.o., kjer so za vas pripravili širok nabor različnih modelov ir panelov. Poleg ponudbe si lahko na njihovi spletni strani preberete tudi različne informacije v povezavi s to tematiko. Za vas pa so pripravili tudi možnost izračuna za ir panele.

V omenjenem podjetju, ki se nahaja v Kamniku, ponujajo panele namenjene za različne potrebe. Ravno zato jih moramo ločiti na tiste, ki so namenjeni za domačo uporabo in tiste, ki so namenjeni za industrijska podjetja. Prva razlika med njimi je povezana z načinom delovanja, ki se med modeli razlikuje. Druga razlika je povezana z močjo ogrevanja. In tretja ter največja razlika je osredotočena na sam videz ir panela. Tisti, ki so namenjeni za domačo uporabo, so dosti bolj zunanje in stilsko dodelani. Največkrat so kar bele barve, tako se najbolje zlijejo z ostalim okoljem v prostoru. Ir paneli za industrijsko uporabo pa so namenjeni za ogrevanje različnih delavnic, ki so največkrat prašne, stropi pa so zelo visoki.

Montaža ir panelov je izredno enostavna, le trije koraki so potrebni, da bodo vaš prostor greli ir paneli Kamnik. Njihova življenjska doba lahko doseže do okoli 30 let, vzdrževanje pa praktično ni potrebo.

By | 2020-02-05T09:46:18+00:00 februar 5th, 2020|ir paneli|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment