Incoming Europe

//Incoming Europe

Incoming Europe

Incoming Europe je prav posebna vrsta agencije, ki je iz leta v leto bolj zaželena med ljubitelji Evropskih potovanj. Gre namreč za potovalno agencijo, ki je zelo dobro znana po svojem prvovrstnem individualnem pristopu. Njihova glavna naloga je upoštevanje želja in potreb strank, ki so željni potovanja po Evropi. Deluje že od leta 1988. V vseh teh letih pa vse do danes so pridobili številne izkušnje na različnih področjih turizma. Znajo se soočati s preprostimi ali zapletenimi strankami, saj v svojem delu uživajo. V teh tridesetih letih delovanja so spoznali in se združili s številnimi drugimi turističnimi agencijami ter pridobili svoje turistične partnerje. Zagotavljajo vam konkurenčne cene na podlagi želenih turističnih aranžmajev.

Incoming Europe

Si že dlje časa želite organizirati potovanje po Evropi, pa vam to nikakor ne uspe ali pa ne najdete časa? V kolikor je vaš odgovor pritrdilen, imamo za vas rešitev na tem mestu. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Incoming Europe ima pod svojim okriljem pet strokovno usposobljenih, izkušenih in prijaznih turističnih agentov, ki bodo za vas organizirali individualni izlet ali potovanje. Oni bodo poskrbeli za to, da bo vaše potovanje ustrezalo vsem kriterijem, zahtevam in potrebam.

Incoming Europe

Najprej bi seveda turistični agenti želeli stopiti v stik z vami, vam prisluhniti in slišati vaše želje, zahteve in pričakovanja. Pišete jim lahko kot posamezniki, kot par, kot skupina, kot mladi popotnik ali drugo. Za vas bodo raziskali različne ponudbe spa & wellness turizma, adrenalinska doživetja, potovanja v naravi ali zgolj počitniška letovanja. Vse je mogoče, če sami veste, kaj si želite! Izčrpali bodo prav vse ponudbe, dokler ne boste vi zadovoljni. O kakovosti njihovih storitev se lahko prepričate tako, da jim pišete na elektronski naslov info@orel-travel.si. Pošljite jim povpraševanje in z veseljem vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Naj bo vaše potovanje nepozabno in edinstveno doživetje v sodelovanju z Incoming Europe!

By | 2020-02-13T15:31:42+00:00 februar 27th, 2020|turistična agencija|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment