Giant kolesa

Giant kolesa

Giant kolesa veljajo za zelo kvalitetna kolesa v Sloveniji oziroma na Evropskem kolesarskem trgu. V Celju imajo svojo prodajalno, v kateri lahko najdete veliko število Giant koles različnih vrst in modelov. To pomeni, da jih lahko osebno obiščete in preverite, če vam kolo ustreza. Poleg tega se lahko tam pogovorite s prodajalci, ki vam bodo znali svetovati, da boste lahko izbrali primerno kolo zase ali za svoje otroke.

V podjetju ves čas skrbno sledijo razvoju koles in nadgrajujejo svoje modele. Poskrbeli so tudi za to, da so v njihovi ponudbi prisotna sodobna e-kolesa, ki so večini bolj znana pod imenom električna kolesa.

Njihovo ponudbo Giant koles lahko zasledite na spletni strani Natekmi.si. Na tem mestu je resnično velika ponudba različnih vrst koles, ki si jo morate ogledati. Zagotovo boste našli kolo, ki bo primerno za vas!

Na spletni strani so osnovni opisi koles zapisani v angleškem jeziku in v kolikor se vam pojavijo dodatna vprašanja, lahko pokličete na telefonsko številko +386 35 410430 ali pa pošljete e-mail na info@natekmi.si. Prodajalci spletne trgovine vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam pomagali pri razumevanju opisa.

V spletni trgovini Giant Celje med kolesi ponuja naslednje vrste:

cestna kolesa Giant,
gorska kolesa Giant,
– električna kolesa Giant,
– ženska kolesa Giant in
– ostala (mestna, potovalna ter treking) kolesa.

Poleg tega imajo v ponudbi tudi otroška kolesa!

V nadaljevanju članka smo za vas na enem mestu zbrali nekaj ključnih podatkov o različnih vrstah Giant koles. V kolikor ste ravno pred nakupom kolesa, ste na pravem mestu! Vljudno pa vabimo k branju tudi tiste, ki želite izvedeti o Giant kolesih še kaj več.

Giant je med najbolj znanimi in največjimi proizvajalci gorskih koles. V skorajda vsaki državi, ki ima rekreativne kolesarje, lahko najdemo ponudbo z njimi. Cene gorskih koles Giant se gibljejo od 450 pa do 6999 evrov. To pomeni, da se pri njih najde kolo za »vsak žep«! Med cenejšimi so kolesa iz letošnje kolekcije, med malce dražjimi pa so že na voljo kolesa kolekcije 2020. Vsekakor pa ima največji vpliv na ceno kvaliteta kolesa. V njihovi ponudbi gorskih koles imajo okoli 30 različnih modelov. Njihov glavni namen je, da bi bila kolesa čim bolj lahka in posledično enostavna za vožnjo. V kolekciji gorskih koles lahko zasledimo tudi polnovzmetena kolesa ali gorska kolesa, ki so brez amortizerjev. Slednja so prvotno namenjena tekmovalnim kolesarjem.

Ravno pri gorskih kolesih je zaželeno, da si »nabavite« še različno dodatno opremo. Med drugim imate na voljo elektronski menjalnik, nad katerim boste pozitivno presenečeni!

Cestna kolesa Giant

Sedaj pa si poglejmo še cestna kolesa Giant. Slednja so znana po svoji veliki prodanosti v Sloveniji in Evropi. V omenjenem podjetju so se odločili in na podlagi različnih kriterijev razdelili modele koles na:

-aero kolesa,

-gorska kolesa in

-vsestranska kolesa.

Kriterije so določili tudi na podlagi stila vožnje, ki ga ima posameznik-kolesar.

Med najbolj znanimi aero cestnimi kolesi Giant je model TCR Advence 2 2019. Ta je namenjen predvsem tistim kolesarjem, ki želijo hitro voziti po ravnih poteh (hitra aerodinamika). Brez dvoma pa boste z njim osvojili tudi nižje dele gorskih slemen oziroma prelaze. Zagotavljamo vam, da boste že pri dobrih 35 kilometrih na uro začutili, kaj premore oziroma ponuja aerodinamična oblika. 

Električna kolesa Giant

Na koncu se osredotočimo še na električna kolesa Giant. Slednja so odlična, predvsem z vidika polnjenja baterije. V zelo kratkem času se kolo napolni in vi ste že lahko kolesarsko aktivni! Po najnovejših podatkih je celo znano, da lahko do 40 % napolnite baterijo kolesa v samo eni uri. Poleg tega imajo modeli električnih koles Giant kar do 130 kilometrov dometa (oziroma razdalje, ki jo lahko dosežete z baterijo).

Verjamemo, da smo vas sedaj že dobro navdušili nad Giantovimi kolesi! Hitro skočite v spletno trgovino Natekmi.si in si jih še sami oglejte!

By | 2019-11-29T10:26:32+00:00 december 4th, 2019|cestna kolesa, električna kolesa, Gorska kolesa|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment