Električna kolesa Giant

//Električna kolesa Giant

Električna kolesa Giant

Električna kolesa Giant

Električna kolesa Giant na domačem in EU merilu dosegajo eno izmed najboljših prodaj. V nadaljevanju članka si bomo ogledali zakaj je prav Giant na področju električnih koles eno zmed vodilnih podjetji.

Električna kolesa Giant

Tako kot se pri električnih vozilih govori o dometu, je tudi pri kolesih izredno pomembeno, koliko kilometrov boste lahko prevozili z enim polnjenjem. Električna kolesa Giant dosegajo dobre rezultate prodaje prav zaradi dolgega dometa. Z enim polnenjem lahko prevozite kar 135 kilometrov. Kar ga uvršča v električna kolesa, ki premorejo najdaljšo dolžino.

Druga prednost, ki jo pri Giantu izpostavljajo je razmerje med kakovostjo in ceno električnega kolesa. Električna kolesa Giant nampreč niso najdražja na trgu. Prav tako ne spadajo med najcenejša kolesa. Pri Giantu so tudi na področju električnih koles Giant znani po najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno.

Tretja izjemno pomembna stvar za mnoge kolesarje pa je domet električnih koles Giant. S pomočjo posebne tehnologije polnenja baterije, jo lahko v zgolj 60 minutah napolnite za 40 %. V primeru, da se odpravite na daljšo pot, lahko tako svoje električno kolo dobro napolnete ob postanku na kavici ali kosilu. Ker za polnenje baterije po potrebujete posebnih priključkov, boste lahko vaše kolo napolnili kjer koli na svoji poti.

Električna kolesa Giant lahko izbiramo med različnimi modeli v razponu od 1600 do 5000 €. Najbolje prodajana so seveda gorska kolesa, za katera se odloča največ ljudi. Le te lahko dobimo v različnih izvedbah.

V kolikor se odločate za nakup električnega kolesa Giant, vam predlagamo, daobiščete specializirano kolesarsko trgovino v Celju. Osebje v tej trgovini vam nudi kvalitetno svetovanje pri izbiru pravega modela za vaše potrebe. Predlagamo vam, da preverite njihovo aktualno ponudbo na spletni strani in preverite trenutne popuste, ki so vam na voljo.

By | 2019-04-11T12:11:18+00:00 april 11th, 2019|električna kolesa|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment