Dexshell

//Dexshell

Dexshell

Dexshell  ima v svoji ponudbi inovativne kose oblačil, ki predstavljajo rešitev za udobno in prijetno počutje ob nošenju njihovih oblačil. Gre za visoko kvalitetna in športna oblačila, ki so primerna predvsem za prosti čas, kot poklicna obleka ali pa le kot spodnji sloj. Najpomembnejša informacija in prednost pa je to, da so njihova oblačila 100 % vodoodporna, kar pomeni, da ne prepuščajo vode. Primerna so torej tudi za deževne dni oziroma mokre vremenske razmere (sneg, dež). Uporabljate pa jih seveda lahko kar vsak dan, saj so tudi izredno zračna.

Dexshell

Njihova ponudba Dexshell je sestavljena iz treh glavnih kosov oblačil, ki jih potrebujete še posebej v jesenskih in zimskih dneh. To so nepremočljive rokavice, kape in nogavice.

Rokavice lahko najdete v različnih barvah in v štirih velikostih. Ponudba vas bo očarala tudi zato, ker so rokavice z različnimi modnimi dizajni. Ne premočijo vode in še vedno so izredno zračne, torej dihajo. Vaše roke bodo v njih zaščitene pred mrazom in vetrom.

Dexshell kapa

Pa si poglejmo še Dexshell nogavice. Tudi te so popolnoma nepremočljive, zelo lahke in zračne. V ponudbi boste zagotovo našli par nogavic, ki vam bo padel v oči, saj so različnih barv, dizajnov, velikosti in dolžin. Primerne so torej manjše in večje številke nog. Odlično jih boste nosili pri vsakdanjih aktivnostih in se boste v njih počutili udobno.

Dexshell nogavice

Na tem mestu naj vam še predstavimo nepremočljive kape iz zgoraj omenjenega podjetja. Gre za waterproof kape, ki so narejene s Porele membrano. To je vodotesen in pleten material. Te kape so idealne za vsakodnevno nošenje, kot delovno oblačilo, pri dejavnosti na prostem ali pa pri športnih aktivnostih. So izredno praktične in vas bodo obvarovale pred vetrom.

Ko bo v vaši omari en kos Dexshell oblačil, boste zagotovo želeli preizkusiti še druge izdelke. V kolikor si želite pogledati ponudbo oblačil, vam predlagamo, da pogledate v spletno trgovino SPORTNA-OBLACILA.SI.

By | 2020-02-06T14:16:35+00:00 februar 10th, 2020|Dexshell|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment