Clio I feel Slovenia

//Clio I feel Slovenia

Clio I feel Slovenia

Clio I feel Slovenia

Clio i feel slovenia je nov ekskluzivni model z omejeno serijo, ki ga je Renault predstavil v začetku leta 2019. Namenjen je izključno domačim, slovenskim kupcem, ki ga lahko zapeljejo v različnih izvedbah.

Clio je kot enden izmed najbolj popularnih modelov Renaulta v Sloveniji izbira za mnoge. Odlikujo ga odlične vozne lastnosti, nizga poraba goriva in stroški vzdrževanja. Mnogi se z njim zaradi njegove velikosti odlično znajdejo v mestni vožnji. Clio I feel Slovenia je na voljo z bogato serijsko opramo. Prepričani smo, da ga boste z veseljem zapeljali, saj je prav tako izdelan v domačem novomeškem Revozu, ki že vrsto let skrbi za izdelavo mnogo različnih modelov Renaulta.

Clio I feel Sloveniaže lahko srečate na domačih cestah. Najpogosteje ga boste opazili 16″ črnimi platišči, ki so narejene iz lahke litine Pullsize, LED sprenje luči in prepoznaven svetlobni napis, kovinska barva…

V notranjosti pa je Clio I deel Slovenia sestavljen z veliko dodatne opreme. Tako boste vili deležni sistema za pomoč pri parkiranju. Senzorji so nameščeni sprdaj in zadaj. Prav tako je vgrajena kamera za vzvratno vožnjo.

Za udobje bodo poskrbelo oblazinjenje v kobinaciji s teksilnim usnjem. Barvo si lahko izbirate popolnoma sami, pa klimatska naprava in R-LINK* ultimedijski sistem. Za samo udobje na poti bo poskrbel tudi sledinsko naslonjalo za roke.

Predlagamo vam, da preverite aktualne pakete Clio I feel Slovenia, ter se pozanimajte o brezplačni testni vožnji. V akcijski ponudbi ČISTA 5ka boste imali tako 5 let podajšanega jamstva, 5 let brezplačnega rednega servsa in eno leto brezplačnega obveznega in kasko zavarovanja. Kar odlična ponudba kaj ne?

Mi pa vas vabimo, da si ogledate tudi vse ostale članke na področju vozil. Za vas imamo bogato vsebino na področju rabljenih vozil in rabljenih avtomobilov. Kar nekaj svojega časa pa smo namenili tudi renault servisom. Vabljeni!

Clio I feel Slovenia

By | 2019-03-08T11:20:26+00:00 marec 8th, 2019|renault|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment