Cestna kolesa Giant

//Cestna kolesa Giant

Cestna kolesa Giant

Cestna kolesa Giant

Cestna kolesa Giant so znana po najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno. Prav zaradi tega smo se odločili, da vam predstavimo nekaj ključnih modelov cestnih koles Giatn, ki jih lahko v letošnjem letu kupite v kolesarski trgovini Celje.

Cestna kolesa Giant vam ponujajo široko izbiro različnih modelov. Skoraj vsak model cestnega kolesa Giant ima tudi opremo, ki se lahko med modeli razlikuje. Tako boste lahko izbirali med boljšimi obroči in nekiliko slabšo opremo ali pa boste imeli v celoti koli z najboljšo možno opremo. Več o sami opremi in njeni izbiri vam bodo svetovali v kolesarski trgovini Celje. Izkušeni strokovnjaki na področju kolesarske opreme vam bodo pomagali pri izbiri pravega modela in velikosti, glede na vaše potrebe.

Cestna kolesa Giant lahko izbirate med razponom od 750 € pa vse do skoraj 8.000 €. Na voljo imajo modele, ki so namenjeni vožnji po ravnini in imajo okvir oblikovan v aerodinamični obliki, ter z višjimi karbonskimi obroči.

Za vse, ki imate radi vožnjo po prelazih, pa lahko izbirate med kolesi, kjer je povdarek na nizki teži. Takšna kolesa lahko izbirate tudi z nizkimi karbonskimi obroči. Poleg same opreme na kolesu o kateri se pri ljubiteljih koles govori že od samega začetka kolesarjenja, je v zadnjih letih velik povdarek na zavorah. V zadnjih letih so se zavore na diske pojavile tudi na cestnih kolesih. Čeprav je mnenje mnogih ljubiteljev in poznavalcev deljeno, je prodaja cestnih koles Giant z diski vedno večja.

Diski na cestnih kolesih Giant vam omogočajo boljše zaviranja v morkih vremenskih razmerah. Prav tako se na daljših spustih vaši karbonski obroči ne bodo pregrevali. Prav zato, smo se odločili, da v nadaljevanju predstavimo najbolje prodajano cestno kolo Giant na disk zavore

Cestna kolesa Giant

Cestno kolo Giant TCR Advanced 2 Disc

Cestno kolo Giant TCR advenced 2 Disk je lahko vaš že za 1499 €. Prepričani smo, da boste lahko v trgovini z dobro besedo pridobili še kakšen dodaten evro popusta. Na kolesu se nahaja oprema Shimano 105 z diski. Lep izgled in kvalitetna oprema je primerna za vse rekreativne kolesarje, ki letno opravite več tisoč kilometrov.

Cestno kolo Giant TCR Advanced 2 Disc

Cestno kolo Giant Propel Advanced 0 2019

Cestno kolo Giant Propel Advanced 0 je namenjen vsem, ki si želite tekmovalo cestno kolo. S pomočjo elektronskega menjalnika shimano ultegra Di2, boste bčutili moč električnega prestavljanja. Prav tako se na kolesu nahajajo visoki karbonski obroči, ki bodo poskrbeli za večje hitrosti vaše vožnje. Aero oblika tega kolesa je namenjana vsem, ki si želite hitro kolo za raven in razgiban teren.

Cestno kolo Giant Propel Advanced 0 2019

By | 2019-04-11T15:30:26+00:00 april 25th, 2019|cestna kolesa|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment