Brezalkoholno pivo

//Brezalkoholno pivo

Brezalkoholno pivo

Brezalkoholno pivo je primerno tako za odrasle kot tudi za mlade. Ima odličen naravni okus in je zelo poživljajoč. Ste vedeli, da je najbolj priporočena temperatura pitja od 8 do 12 °C?

Še posebej v zadnjih letih je povpraševanje po omenjeni pijači čedalje večje. Ljudje se namreč zavedamo, da se je večkrat bolj »varno« odžejati z brezalkoholnim kot pa z alkoholnim pivom. Pri tem imamo v mislih predvsem tiste situacije, ko moramo sesti za volan ali pa nas čakajo druge obveznosti. Vsekakor pa predstavlja tudi osvežitev za tiste, ki zaradi različnih razlogov ne smejo piti alkohola.

Brezalkoholno pivo

V nadaljevanju članka smo za vas pripravili nekaj informacij o Radlerju 0.0 in Heinekenu 0.0. ter kozarcih za pivo.

Radler 0.0. je svetlo pivo, ki ne vsebuje alkohola. Obstaja v dveh različicah. Zatorej si ga lahko privoščite z okusom grenivke ali pa bezga. 

Slednji predstavlja nepogrešljivo mešanico brezalkoholnega piva in slastnega bezga. Za še bolj bombastičen okus poskrbi 4, 7 % sadnega deleža. V njem je pomarančni, limetin in limonin sok ter izvlečki cvetov bezga.

Radler 0.0 Grenivka

Okus grenivke pa je pravo tropsko doživetje v kombinaciji z arhaično pijačo, ki je narejena iz hmelja. Gre za 100 % naravno osvežujočo pijačo, ki ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov ali drugih alternativnih sladil. Navdušeni boste nad polnim okusom, saj vsebuje kar 6 % sadnega deleža.

Obe različici so za vas pripravili v dveh vrstah embalaže (steklenica ali pločevinka).

Tudi Heineken 0.0 si enostavno morate privoščiti! Še posebej po telesnem ali mentalnem naporu, vam bo odlično pomagal. Se sprašujete zakaj? 

To brezalkoholno pivo je namreč narejeno iz izjemno kakovostnih sestavin, in sicer: vode, kvasovk tipa A, ječmenovega sladu in izvlečka hmelja. Naštete sestavine bodo vaše telo zagotovo napolnile s hranili in v vas znova prebudile energijo. 

Skrivnost prav posebno dobrega okusa je v tem, da je pivo dvakrat varjeno in ima dodane naravne arome. Poleg omenjenega, pa mojstri varjenja naredijo pijačo v petih ključih korakih:

  1. Priprava sestavin.
  2. Dvakratno varjenje in fermentacija s kvasovkami tipa A.
  3. Pristno odstranjevanje alkohola.
  4. Mešanje piva.
  5. Točenje končnega produkta v steklenico.

Katero brezalkoholno pivo pa boste vi izbrali?

Mi vam svetujemo, da poskusite kar vse naštete in verjemite, da boste navdušeni. 

Za še bolj doživeto in prijetno izkušnjo pri pitju piva, pa bodo poskrbeli kozarci za pivo Heineken. V zadnjih letih so zelo priljubljeni, saj različne oblike kozarcev pripomorejo k ustreznemu serviranju. Najpogosteje je na kozarcih logotip, kar jim daje poseben čar. Obenem pa je potrebno v teh primerih paziti, da jih ne peremo v pomivalnem stroju. Raje si vzemite minuto več in jih ročno sperite. Tako bodo kot novi izgledali še vrsto let.

 

By | 2019-11-06T09:36:40+00:00 november 6th, 2019|pivo|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment