Zlopocen zlatniki

ZloPocen zlatniki so na našem spletnem portalu tudi uradna valuta. To pomeni, da lahko izbrane ZloPocen ponudbe plačujete z zlatniki enako kot z evri. Če pa še niste zbrali dovolj zlatnikov za nakup ekskluzivne ZloPocen ponudbe, si lahko tudi znižate ceno izbrane ekskluzivne ponudbe z ZloPocen zlatniki. ZloPocen zlatnike pa lahko uporabljate samo na našem spletnem portalu in jih ne morate zamenjati za evre.

Da boste v izbranih ekskluzivnih ponudbah uživali v družbi, hitro povabite vse prijatelje, družinske člane, sodelavce, znance in vse, ki se jih spomnite. Priporočite ZloPocen.si preko facebooka ali e-pošte, mi pa vas bomo ob njihovem prvem nakupu nagradili z ZloPocen zlatniki.

Kako si prislužim ZloPocen Zlatnike?


Vse kar morate storiti je, da nas predlagate vsem prijateljem, družinskim članom, sodelavcem, znancem in vsem, ki se jih spomnite. Več povabil kot pošljete, več zlatnikov dobite.

Kako deluje?


Iz svojega profila v zavihku »Priporoči prijatelju« pošljete unikatno povezavo vsem prijateljem, družinskim članom, sodelavcem, znancem in vsem, ki se jih spomnite. Vaš prijatelj se mora preko povezave, ki ste mu jo poslali registrirati na našem portalu v roku 72 ur. Njegov prvi nakup na našem portalu vam bo prinesel 1 ZloPocen zlatnik, katerega lahko porabite za nakup katerekoli ekskluzivne ZloPocen ponudbe.

Vsa poslana vabila, odziv prijateljev in stanje ZloPocen zlatnikov, pa lahko spremljate v vašem profilu v zavihku »ZloPocen Zlatniki«.
 
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se