Za podjetja

ZloPocen.si je spletni portal, ki ima moč v vaše podjetje pripeljati stotine novih strank. Na naših spletnih straneh dnevno objavljamo nove ekskluzivne ZloPocen ponudbe, katere si ogleda na tisoče naših zvestih in zadovoljnih uporabnikov ter vaših potencialnih strank. Za razliko od standardnih marketinških kampanj vam lahko mi rezultate ZAGOTOVIMO in v vaše podjetje pripeljemo veliko novih strank. Kar pa je najpomembnejše, v kolikor kampanja ne uspe, vam za odlično promocijo vašega podjetja in vaše ponudbe ne zaračunamo niti centa!

Kako si lahko medsebojno pomagamo?


Na naših spletnih straneh dnevno objavljamo ekskluzivne ZloPocen ponudbe neomejenemu št. članom in tisoče ljudem, ki živijo v Sloveniji. Preko naših spletnih strani prodajamo ZloPocen kupone. Naše stranke so bodoče vaše stranke. Če bodo z vami zadovoljne bodo to izkušnjo delile tudi s prijatelji in se bodo k vam vedno znova vračale.

V sodelovanju z vami naredimo ekskluzivno ZloPocen ponudbo s katero si boste izboljšali poslovanje s promocijo, ki je močnejša in učinkovitejša od standardnih marketinških kampanj.
Ponudba traja določen čas, mi pa se v tem času trudimo, da vam zagotovimo kar se da veliko število novih strank. Ponudbo pošljemo vsem našim uporabnikom, kateri posredujejo ekskluzivno ponudbo vsem prijateljem, hkrati pa koristimo tudi najbolj popularna družabna omrežja in s tem ustvarjamo edinstveno in najmočnejšo marketinško kampanjo.

O ekskluzivni ZloPocen ponudbi vas sproti obveščamo, delni zaslužek glede na število prodanih kuponov vam izplačamo v roku 14 dni po končani ponudbi. Vi pa se v tem času pripravite na povečano število novih strank z natisnjenimi ZloPocen kuponi. Ponudite jim izkušnjo, zaradi katere se bodo k vam znova in znova vračale.

Njihovo navdušenje je naša marketinška strategija, ker vas bo zadovoljna stranka še dolgo po izteku ponudbe oglaševala na najbolj popularnih družabnih omrežjih po spletu in redno obiskovala.

Zakaj smo najboljši?


Večina marketinških kampanj preko letakov, plakatov, transparentov, časopisov, revij, radia ali televizije zahteva takojšnje ali celo vnaprejšnje plačilo. Seveda brez kakršne koli garancije za uspeh marketinške kampanje. Stroški oglaševanja na ZloPocen.si pa so predvsem vezani na uspeh marketinške kampanje, kar pomeni, če marketinška kampanja ne uspe ne plačate nič. Plačate le tisto, kar dejansko dobite. Se pravi, če ne dobite nič, ne plačate nič.

Zaslužek delimo le za kupce, ki res pridejo v vaše podjetje in se prepričajo o kvaliteti vaših storitev, izdelkov ali uslug.

Brez tveganja, brez dolgoročnih pogodb in brez dodatnih stroškov. Če ste uspešni vi, smo uspešni mi.

S kom sodelujemo?


Sodelujemo z mnogimi slovenskimi podjetji, ki se ukvarjajo z gostinstvom, hotelirstvom, lepoto, zdravjem, wellnessom, masažo, koncerti, športnimi in kulturnimi dogodki, počitkom, rekreacijo, potovanji, izobraževanjem, storitvami, maloprodajo, produkti,…

Povsem BREZ tveganja!


Vsaka marketinška kampanja bo od vas zahtevala investicije in vam medijsko strategijo pošteno zaračunala, čeprav morda ne koncu ne bo rezultata. Stroški oglaševanja na ZloPocen.si pa so predvsem vezani na uspešnost kampanje. To pomeni, da plačate le tisto, kar dejansko dobite. Če je kampanja neuspešna ne plačate nič, ostane pa odlična promocija, ki smo jo mi delili z našimi člani. Zaslužek delimo le za kupce, ki so dejansko kupili ZloPocen Kupon z vašo ponudbo in posledično tudi prišli v vaše podjetje in se prepričali o kvaliteti vaših storitev, izdelkov in uslug. Če bodo z vašo ponudbo zadovoljni pa verjamemo, da se bodo k vam z veseljem znova vračali.

Če se na nas obrnete z zaupanjem, potem veste, da ne morete prav ničesar izgubiti, lahko pa veliko pridobite. Če boste z dosežki zadovoljni, nas priporočajte še vašim kolegom iz stroke, prijateljem,znancem... Kajti skupaj bomo močnejši.

Celotna kampanja je popolnoma merljiva in vidna 24ur na dan. Vrednost prodanih ZloPocen Kuponov lahko sproti spremljate. Po zaključeni ponudbi pa vam v roku 14 dni nakažemo sredstva.

Imate idejo? Pridružite se nam!


Imate idejo ali predlog ponudbe in bi želeli sodelovati z nami ali pa vas zanima več o tem kako poslujemo, enostavno izpolnite spodnji formular in nam ga s klikom na »pošlji« oddajte v naš poštni predal. Mi pa se bomo potrudili, da se vam v najkrajšem možnem času javimo in skupaj bomo pripravili najboljše sodelovanje.
 
 
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se