Popolnoma varen spletni nakup

Plačevanje na www.ZloPocen.si je popolnoma varno. Plačate lahko z uporabo:
- Kreditne kartice
- Monete
- Nakazilo s položnico (Plačilni nalog UPN)
- Nakazilo preko vaše spletne banke

Uporabite lahko naslednje kartice: Visa, Visa Electron, Mastercard in Karanta.

Moneta je za vse naročnike Simobila, Mobitela in Debitela že avtomatsko vključena in za njo ni potrebno plačevati dodatnih članarin in obveznosti.

Potek spletnih nakupov na ZloPocen.si


Spletni nakupi na www.ZloPocen.si potekajo preko najsodobnejše zaščite podatkov 3D Secure System protokol, ki ga zahtevata MasterCard in Visa. Prednost spletnega plačevanja v okolju 3D Secure je varnost, saj se ob vsaki izvedbi transakcije poleg običajnega preverjanja plačilne kartice (pridobitev avtorizacije) izvede tudi postopek identifikacije in potrditve verodostojnosti imetnika kartice in prodajnega mesta. Protokol zagotavlja, da izmenjava podatkov med sistemom in avtorizacijskimi centri kreditnih hiš poteka v zasebni mreži, ki je pred neavtoriziranim dostopom zaščitena z dvojnim slojem »požarnega zidu« (firewall).

Varnost je zagotovljena s postopkom, ki vključuje 3 sodelujoče (spletna trgovina – kupec – banka), na način, kjer so podatki ločeni. Z uporabo tega postopka imajo spletne trgovine in ponudniki spletnih storitev dostop zgolj do podatkov o kupčevem naročilu, banke pa do podatkov o kartici, ki jih potrebujejo za izvedbo plačila na zaščiteni plačilni spletni strani. Spletna trgovina nima dostopa do podatkov s plačilne strani; do teh lahko dostopa samo banka. Banka po plačilu obvesti spletno trgovino in ponudnika spletne storitve o uspešnosti poteka transakcije. Da se lahko izvedejo kartična plačila, mora vaš spletni brskalnik podpirati SSL kodiranje; kontaktirajte proizvajalca in distributerja spletnega brskalnika, da izveste ali podpira ta standard. Vrednost kupljenih izdelkov, se pravi vsota, ki ste jo plačali, takoj bremeni vaš račun. V postopku, ki vključuje tri udeležence, je kupec neposredno preusmerjen na plačilno stran banke in spletna trgovina nima možnosti samodejno bremeniti kupčeve kartice.

Opis 3D Secure programa


Da je vprašanje varnosti nakupov bistven razlog, ki zavira višjo rast internetnega poslovanja, sta spoznala tudi vodilna kartična sistema Visa in MasterCard. Z namenom povečati varnost poslovanja ter hkrati še vedno ohraniti z vidika kupca enostaven postopek izvedbe nakupa, sta uvedla sistem varnega poslovanja v spletu imenovan 3D Secure. Rešitev je bila razvita z aktivnim sodelovanjem Vise pri razvoju, kasneje pa je to rešitev privzel še MasterCard. Visino komercialno poimenovanje rešitve je Verified by Visa (VbV), MasterCardovo pa Secure Code.

3D Secure program je sistem, ki vključuje tehnične specifikacije in zahteve za izdajatelje kartic, prejemnike kartic in trgovce.
Poleg tega, da se za zaščito informacij o plačilni kartici med prenosom preko spleta uporablja široko podprta spletna tehnologija za kodiranje Secure Socket Layer (SSL), 3D Secure avtenticira vse vključene strani v transakciji, kar pomeni, da je za vsako transakcijo preverjena identiteta vseh vpletenih v proces, imetnika plačilne kartice, trgovca in banke.

 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se