Podrobnosti ponudbe:
  • Na voljo so 4 barve: ROZA, ZELENA, MODRA in SIVA
  • prostornina 0,6 L
  • primerno za tople ali hladne napitke
  • enostavno čiščenje
  • globoko dno za večje količine sadja in možnejši okus,
 
 

 
Za naše zdravje je pomembno, da pijemo veliko tekočine, vendar na to radi pozabljamo zaradi stresnega in hitrega načina življenja. Predstavljamo vam stekleničko za vodo Aqua Zinger, ki ponuja inovativen in zabaven način uživanja pitne vode ter hkrati zmanjšuje apetit po hrani, saj naše telo pridobi poleg potrebne količine vode tudi veliko vitaminov.

Aqua Zinger deluje tako, da na prefinjen način telesu zagotavlja vodo z naravnim sadnim okusom. Od kumaric do limon in limet, robid, kivija, jagod, breskev, ingverja in celo mete - Aqua Zinger zmore vse. Mešajte in poizkušajte različne sestavine, bodite kar se le da ustvarjalni. Okuse in sestavine omejuje le vaša domišljija.

Aqua Zinger ima edinstveno sposobnost kreiranja povsem naravnih sadnih napitkov, obenem pa poveča tudi pogostost zaužitja vode v našem vsakdanu. S stekleničko Aqua Zinger postane voda polna okusa in svežine. Vodotesen pokrovček omogoča uživanje vode z okusom kjerkoli in kadarkoli - v avtu, na tekaški stezi ali med delovnim časom.
Na voljo so 4 barve: MODRA, ZELENA, ROZA in SIVA

UPORABA AQUA ZINGER
Aqua Zinger je preprost za čiščenje in omogoča neizmerno zabavo ob ustvarjanju lastnih napitkov. Vodo z okusom enostavno pripravite tako, da:
- odvijete spodnji del stekleničke Aqua Zinger,
- dodate sestavine po vašem izboru,
- privijete spodnji del stekleničke,
- napolnite z vodo (ali drugo pijačo po vaši izbiri),
- dobro pretresite in pustite namakati.

Za ponudbo odštej le 15,7€ namesto 34,9
Kupi
 
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se