Pogosta vprašanja

Registracija na ZloPocen.si

Zakaj se moram registrirati?
Za nakup na našem spletnem portalu morate biti naš registriran uporabnik. Registracija je obvezna predvsem iz varnostnih razlogov in lažjega pregleda vaših kuponov.

Registracija je hitra in enostavna ter povsem brez obveznosti, nakupi na našem spletnem portalu pa so prijazni in varni.

Kako se registriram?
Registrirate se lahko TUKAJ ali v zgornjem desnem delu naše spletne strani na gumbu z napisom "Registracija". Odpre se vam stran za registracijo in vstop v vaš profil. Najprej izpolnite vsa polja na levi strani (ime, priimek, e-mail in vaše željeno geslo za vstop v vaš profil). Potrdite še pogoje uporabe in varovanja podatkov ter registracijo potrdite s klikom na gumb "Registriraj se".

V nekaj trenutkih boste na vpisan e-mail naslov prejeli potrditveno sporočilo v katerem se nahaja unikatna povezava za potrditev verodostojnosti vašega uporabniškega profila. Na enak e-mail prejmete tudi vse kupljene kupone, naročila, položnice...

V kolikor potrditvenega e-mail sporočila ne prejmete v nekaj minutah preverite v SPAM ali VSILJENO POŠTO, kamor je verjetno zašel aktivacijski e-mail.

V kolikor prejemate naša sporočila v Junk/Bulk/Vsiljena pošta mapo ali pa imate težave s prikazom našega e-poštnega sporočila predlagamo, da dodate naš naslov info@zlopocen.si med svoje kontaktne naslove ter na seznam prejemnikov varne pošte, da se izognete zgoraj opisanem.

Podatki, ki jih vpišete ob registraciji se bodo avtomatsko vstavili kot imetnik kupljenega kupona in v položnico (nalog UPN) v kolikor se odločite za plačilo preko naloga UPN.
 

Kako deluje ZloPocen.si?

Je registracija obvezna?
Da, registracija je obvezna predvsem iz varnostnih razlogov in lažjega pregleda vaših kuponov. Samo registriran uporabnik lahko koristi neverjetne popuste, ki vam jih ponuja ZloPocen. Registracija je brezplačna, hitra, enostavna ter povsem brez obveznosti, nakup na našem spletnem portalu pa prijazen, hiter in predvsem varen.

Prijava na e-Novice?
Prijava na e-Novice ni obvezna, si boste pa z prijavo na e-novice olajšajo delo. Če boste prijavljeni na e-Novice vam ne bo treba redno spremljati dogajanja na našem spletnem portalu, saj boste ponudbe dobili v vaš poštni predal.

Kakšni so pogoji za nakup kupona?
Edini pogoj za nakup Kupona z neverjetnim popustom, tudi do -95% je, da ste naš registriran uporabnik, kar pomeni, da morate imeti ustvarjen svoj profil, ki vam bo omogočil nakupovanje na našem spletnem portalu, pregled vaših kuponov in še mnoge druge ugodnosti.

Kako kupovati Kupon?
Izbran Kupon kupiš enostavno z klikom na gumb “Kupi”, plačaš s kreditno kartico , plačilnim nalogom UPN ali z Moneto.

Je spletno plačevanje varno?
Plačevanje na portalu ZloPocen.si je popolnoma varno, če vas zanimajo tehnične podrobnosti in ostale podrobnosti na to temo si oglejte “Varno plačevanje”.

Kako in kdaj izkoristiti kupon?
Vsak kupon je omejen z rokom veljavnosti. Rok veljavnosti se giblje od enega dne in tudi do nekaj let. Vse informacije o veljavnosti Kupona so zabeležene tako na Kuponu kot tudi v opombah vsake ponudbe.

Ali imajo ponudbe kakšne omejitve?
Vse ponudbe so vedno omejene vsaj z rokom veljavnosti Kupona, poleg tega pa so lahko tudi drugi pogoji kot so razpoložljivost Kuponov, termin uveljavljanja Kuponov,…. Vsi pogoji, omejitve in vse pomembne informacije so opisane v okenčku z opombami na desni strani ponudbe. Prosimo, da si opombe vedno skrbno preberete.

Lahko kupone združujem?
Pogosto je to možno, je pa odvisno od vsake posamezne ponudbe. Takšne in podobne informacije so vedno zapisane v opombah na desni strani ponudbe.
 

Plačevanje na ZloPocen.si

Nakup na našem spletnem portalu lahko opravite s kreditnimi karticami, z Moneto ali s plačilnim nalogom UPN.

Kako opravim nakup s kreditno kartico?
Najprej se morate prijaviti na naš spletni portali (ali registrirati v kolikor registracije še niste opravili). Prijavite se lahko tudi med samim postopkom nakupa.

Pri izbrani ponudbi kliknite gumb "Kupi", izberite število želenih kuponov in za način plačila izberite kartico s katero želite vplačati ponudbo.

Preusmerjeni boste na spletno stran sistema Bankart, kjer vnesete številko kartice (brez presledkov) in varnostno trimestno cvv kodo (nahaja se na polju za podpis na vaši kartici). Po vnosu vseh podatkov kliknete na Potrdi plačilo. Preverite pravilnost vpisanih podatkov in ponovno potrdite plačilo, po ponovni potrditvi plačila preklic transakcije ni več možen.

Kaj je CVV/CVV2 varnostna koda?
Mednarodna kartična podjetja so uvedla varnostno kodo za preverjanje kartic. Varnostna koda CVV/CVV2 je kombinacija zadnjih treh številk, ki je natisnjena na polju za podpis na vaši kartici.

Ali je plačevanje s kreditno kartico varno?
Varnost je zagotovljena s postopkom, ki vključuje 3 sodelujoče (spletna trgovina – kupec – banka), na način, kjer so podatki ločeni. Z uporabo tega postopka imajo spletne trgovine in ponudniki spletnih storitev dostop zgolj do podatkov o kupčevem naročilu, banke pa do podatkov o kartici, ki jih potrebujejo za izvedbo plačila na zaščiteni plačilni spletni strani. Spletna trgovina nima dostopa do podatkov s plačilne strani; do teh lahko dostopa samo banka. Banka po plačilu obvesti spletno trgovino in ponudnika spletne storitve o uspešnosti poteka transakcije. Da se lahko izvedejo kartična plačila, mora vaš spletni brskalnik podpirati SSL kodiranje; kontaktirajte proizvajalca in distributerja spletnega brskalnika, da izveste ali podpira ta standard. Vrednost kupljenih izdelkov, se pravi vsota, ki ste jo plačali, takoj bremeni vaš račun. V postopku, ki vključuje tri udeležence, je kupec neposredno preusmerjen na plačilno stran banke in spletna trgovina nima možnosti samodejno bremeniti kupčeve kartice.

Katere podatke o kreditni kartici moram posredovati?
Izpolniti morate vsa prazna polja: vpisati številko kartice (brez presledkov), datum veljavnosti kartice in varnostno trimestno kontrolno številko, ki jo najdete na hrbtni strani poleg podpisa.

Kako vem, da je nakup s kreditno kartico uspel?
Po zaključenem postopku plačila se vam izpiše ali je nakup uspešno zaključen. Nakup lahko preverite v svojem uporabniškem profilu v zavihku "Moji kuponi", kjer se nahajajo naročeni kuponi.

Kdaj prejmem kupon plačan s kreditno kartico?
Naročene kupone prejmete v nekaj trenutkih od uspešno zaključenega plačila kupona. Na svoj e-mail prejmete kupon skupaj z vsemi podrobnostmi o koriščenju le-tega. Kupon morate le še natisniti.

Kaj če nimam lastne kreditne kartice?
Lahko se dogovorite z nekom, ki jo ima, da kupi izbrano ponudbo za vas. To seveda pomeni, da se mora lastnik strinjati!

S katerimi karticami lahko plačam ponudbo?
Na spletnem portalu ZloPocen.si sprejemamo Mastercard, Maestro, Visa in Karanta kreditne kartice.

Poskušam kupiti kupon s kreditno kartico, pa se pojavi sporočilo "Plačilo ni uspelo", kaj naj naredim?
Preverite ali je vaša kreditna kartica še veljavna, ali je na njej dovolj kritja za plačilo ponudbe in ali ste pravilno izpolnili vsa polja na obrazcu za nakup.
Če je vse omenjeno v redu, nam pišite na info@zlopocen.si, saj gre verjetno za tehnične težave pri plačilnem sistemu.

Kako opravim nakup s plačilnim nalogom?
Pri izbrani ponudbi kliknite gumb "Kupi", izberite število želenih kuponov in za način plačila izberite plačilni nalog UPN.

V tem trenutku je vaš kupon rezerviran, na vaš e-mail pa boste prejeli vse potrebne podatke za izvršitev plačila s plačilnim nalogom. Plačilo plačilnega naloga lahko opravite preko elektronske banke, v banki ali na pošti. Naročene kupone prejmete v roku enega delovnega dne od prejetja vašega plačila. Na svoj e-mail prejmete kupon skupaj z vsemi podrobnostmi o koriščenju le-tega.

Kako vem, da je nakup z plačilnim nalogom UPN uspel?
Po zaključenem postopku plačila se vam izpiše ali je nakup uspešno zaključen. Nakup lahko preverite v svojem uporabniškem profilu v zavihku "Moji kuponi", kjer se naročeni kuponi nahajajo v zavihku "Neplačani kuponi".

Kdaj prejmem kupon plačan z plačilnim nalogom UPN?
Naročene kupone prejmete v roku enega delovnega dne od prejetja vašega plačila. Na svoj e-mail prejmete kupon skupaj z vsemi podrobnostmi o koriščenju le-tega. Kupon morate le še natisniti.

Kako opravim nakup z Moneto?
Najprej se morate prijaviti na naš spletni portali (ali registrirati v kolikor registracije še niste opravili). Prijavite se lahko tudi med samim postopkom nakupa.

Pri izbrani ponudbi kliknite gumb "Kupi", izberite število želenih kuponov in za način plačila izberite Moneto.

Preusmerjeni boste na spletno stran sistema Moneta, kjer najprej vnesete vašo telefonsko številko. V nekaj trenutkih na svoj mobilnik prejmete sporočilo sms z enkratnim varnostnim geslom. Prejeto varnostno geslo vnesete v ustrezno polje. Po vnosu gesla se izvede proces plačila, s katerim nato na uporabniških straneh Monete zaključite nakup.

Kako vem, da je nakup z Moneto uspel?
Po zaključenem postopku plačila se vam izpiše ali je nakup uspešno zaključen. Nakup lahko preverite v svojem uporabniškem profilu v zavihku "Moji kuponi", kjer se nahajajo naročeni kuponi.

Kdaj prejmem kupon plačan z Moneto?
Naročene kupone prejmete v nekaj trenutkih od uspešno zaključenega plačila kupona. Na svoj e-mail prejmete kupon skupaj z vsemi podrobnostmi o koriščenju le-tega. Kupon morate le še natisniti.
 

Priporočila prijateljem

Zakaj bi nas priporočili svojim prijateljem, družinskim članom, sodelavcem, znancem? Ker ste sami že zadovoljni član ZloPocen.si in bodo vaši besedi bolj verjeli kakor nam. In še seveda zato, da boste lahko dobre ZloPocen izkušnje delili tudi z njimi. Ker se jim bo vaše povabilo večkrat obrestovalo, vam pa prineslo nagradne ZloPocen zlatnike, katere boste lahko porabili za nakup katerekoli ponudbe na ZloPocen.si.

Kako naj priporočim ZloPocen.si prijeteljem?
Najprej je pomembno, da ste sami registriran uporabnik ZloPocen.si, oziroma da imate svoj profil na ZloPocen.si. V vašem profilu se pod zavihkom "Priporoči prijatelju" nahaja unikatna referenčna povezava, ki jo pošljete vsem prijateljem, družinskim članom, sodelavcem, znancem in vsem, ki se jih spomnite. To lahko storite preko Facebooka ali z elektonsko pošto.

Priporočil sem ZloPocen.si, kaj pa sedaj?
Sedaj morate samo še malo počakati. Za vsakega prijatelja, ki se bo preko vaše povezave registriral na ZloPocen.si in opravil nakup boste prejeli 1 ZloPocen zlatnik.

Kje vidim svoja poslana priporočila?
Evidenco vseh poslanih priporočil lahko spremljate v svojem profilu v zavihku "ZloPocen zlatniki". Tam se nahaja tudi vaša ZloPocen banka. Videli boste kdo se je registriral preko vaše povezave in kdo je že opravil nakup ter stanje vaših ZloPocen zlatnikov.

Koliko prijateljem lahko pošljem priporočilo?
Priporočilo lahko pošljete čisto vsem, ki se jih spomnite. To lahko storite tudi večkrat. Vsekakor tolikokrat, dokler se ne registrirajo in ne opravijo prvega nakupa.

Priporočilo sem poslal prijatelju, ki je že član ZloPocen.si. Opravil je nakup, jaz pa nisem dobil ZloPocen Zlatnika! Zakaj?
Nagradne ZloPocen zlatnike vam prinesejo samo prijatelji, ki so se registrirali preko vaše povezave in nato opravil prvi nakup. Obstoječi uporabniki ZloPocen.si žal ne štejejo.

Kdo bo nagrajen, če nekdo prejme več priporočil?
Šteje tista povezava na katero je novi član ZloPocen.si dejansko kliknil in preko katere je opravil registracijo na spletnem portalu ZloPocen.si.
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se