Kaj je zlopocen

ZloPocen.si je spletni portal, ki te na zlo enostaven, zlo hiter in zlo pocen način pripelje do neverjetnega nakupa z neverjetnim popustom. Trudimo se poiskati najboljše, kar ponuja naša dežela in vaše mesto. Seveda vse to po neverjetno ugodnih cenah. Tudi do -95% ceneje. Z nami lahko uživaš v najbolj prestižnih wellness centrih, spa centrih, nakupovalnih centrih, restavracijah, hotelih, koncertih, eksotičnih potovanjih in še in še. Kar je pri vsem tem najboljše je, da vse to in še več dobiš po zlo ugodnih cenah, s popusti tudi do -95%. Tako, da te po prestižnih nakupih ne bo več bolela glava.

Kako deluje ZloPocen?


ZloPocen ti zagotovi dnevno sveže, enkratne ponudbe, ki so znižane tudi do -95%. Če ti je katera od ponudb všeč, si jo lahko privoščiš na zlo hiter, zlo enostaven in zlo varen način. Da si prihraniš čas, in da boš vedno na tekočem, se prijavi na naše e-novice in mi te bomo obveščali o naši dnevno sveži, ekskluzivni ZloPocen ponudbi. Pridruži se nam in nas spremljaj tudi na facebooku.

Kako opravim nakup?


Za nakup moraš biti registriran uporabnik našega spletnega portala. Registracija je obvezna predvsem iz varnostnih razlogov in lažjega pregleda vaših kuponov. Registracija je hitra in enostavna ter povsem brez obveznosti, nakupi na našem spletnem portalu pa so prijazni in varni.

Preglej ZloPocen ponudbo, s klikom na gumb "kupi" si zagotoviš ekskluzivno ZloPocen ponudbo, ki ti je všeč in v nekaj enostavnih, prijaznih, hitrih in varnih korakih bo tvoja.

Ko si nakup opravil, posreduj ekskluzivno ZloPocen ponudbo vsem prijateljem, družinskim članom, sodelavcem, znancem in vsem, ki se jih spomniš ter priporočaj ZloPocen.si, da boste lahko v ekskluzivni ZloPocen ponudbi uživali tudi skupaj.

Da boste lahko uživali v izbrani ekskluzivni ZloPocen ponudbi samo še natisnete kupon, ki ga nato pri ponudniku zamenjate za proizvod oziroma storitev.

Korak za korakom do ZloPocen nakupa:


1. Korak: Registracija
2. Korak: Pregledaš ZloPocen ponudbo, kupiš kar ti je všeč
3. Korak: Deliš s prijatelji
4. Korak: Natisneš ZloPocen kupon (najdeš ga v tvojem profilu pod zavihkom »moji kuponi«)
5. Korak: Priporočiš ZloPocen prijateljem, znancem in vsem, ki se jih spomniš.
6. Korak: Uživaš v izbrani ZloPocen ponudbi
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se