Reklamacija

V primeru, da ste z opravljeno storitvijo nezadovoljni, imate kakršnekoli kritike, pripombe ali predloge, vas prosimo, da nas o tem obvestite na reklamacija@zlopocen.si, mi pa se bomo potrudili, da se bomo v najkrajšem možnem času odzvali.

Če se vam zgodi, da ponudbe, ki ste jo kupili, iz neznanega razloga ne morete koristiti, se nam morate oglasiti v roku 14 dni od opravljenega nakupa in vrnili vam bomo kupnino v obliki ZloPocen Zlatnikov, s katerimi lahko plačujete na našem spletnem portalu. Če izrazite željo, vam lahko vrnemo tudi denar na vaš transakcijski račun.

Pravila za vračilo kupnine:


Do vračila kupnine ste upravičeni, v kolikor vam partner ni mogel nuditi kupljene storitve v navedenem roku (Kupona niste mogli unovčiti v navedenem roku po krivdi partnerja). Družba Darko Čolić s.p. bo poskrbela, da se vam v tem primeru vrne kupnina v roku 30 dni od prejema podatkov za vračilo kupnine, po elektronski pošti na info@zlopocen.si. Pri samem vračilu kupnine, kupec ne nosi nobenih stroškov, saj vam vrnemo celoten vplačan znesek.

Vračilo kupnine ni možno za že unovčene kupone in kupone, ki jim je potekel rok veljavnosti, ne glede na razlog. Rok veljavnosti je naveden ob objavi ponudbe na spletni strani pod "Podrobnosti o ponudbi" in na vsakem kuponu.
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se