Povsem BREZ tveganja!

Vsaka marketinška kampanja bo od vas zahtevala investicije in vam medijsko strategijo pošteno zaračunala, čeprav morda ne koncu ne bo rezultata. Stroški oglaševanja na ZloPocen.si, pa so predvsem vezani na uspešnost kampanje. To pomeni, da plačate le tisto, kar dejansko dobite. Če je kampanja neuspešna ne plačate nič, ostane pa odlična promocija, ki smo jo mi delili z našimi člani. Zaslužek delimo le za kupce, ki so dejansko kupili ZloPocen Kupon z vašo ponudbo in posledično tudi prišli v vaše podjetje in se prepričali o kvaliteti vaših storitev, izdelkov in uslug. Če bodo z vašo ponudbo zadovoljni, verjamemo, da se bodo k vam z veseljem znova vračali.

Če se na nas obrnete z zaupanjem, potem veste, da ne morete prav ničesar izgubiti, lahko pa veliko pridobite. Če boste z dosežki zadovoljni, nas priporočajte še vašim kolegom iz stroke, prijateljem, znancem... Kajti skupaj bomo močnejši.

Celotna kampanja je popolnoma merljiva in vidna 24ur na dan. Vrednost prodanih ZloPocen Kuponov lahko sproti spremljate. Po zaključeni ponudbi, pa vam v roku 10 dni nakažemo sredstva.
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se