Pogoji prodaje

Splošno


ZloPocen omogoča in izvaja promocijsko prodajo proizvodov/storitev v imenu in na račun Partnerja (preko spletnih strani www.ZloPocen.si), in sicer tako, da Partner odobri enkraten promocijski popust na svoje proizvode/storitve, čespe prek javnega poziva objavljenega na spletnih straneh v določenem času zbrati čim večje število kupcev za ta proizvod/storitev.

Partner se kot lastnik proizvoda/storitve obvezuje, da bo pogodbeni promocijski proizvod/storitev zagotavljal na najboljši možen način, ob upoštevanju standardov kakovosti, na enak ali boljši način od tistega, ki ga uporablja v svojem rednem poslovanju s kupci.

** lastnik, niti nima v lasti proizvodov/storitev, ki jih promocijsko ponuja preko svojih spletnih strani in zato ne more biti odgovorna za morebitne napake ali kakšne druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi ponujenih proizvodov/storitev.

Za vse morebitne težave povezane z dostavo ali pomanjkljivostmi proizvodov/storitev, ki jih določa Partner je izključno odgovoren Partner. ne more biti odgovorna za kakršnekoli napake proizvodov in storitev promocijske prodaje.

Vsi kuponi natisnjeni na spletnih straneh www.ZloPocen.si ali katerekoli spletne strani povezane z družb (v nadaljevanju – »kupon«) so promocijski kuponi na voljo strankam pod navedeno vrednostjo in v skladu s pogoji in pravili družbe ter pravili Partnerja (restavracije ali trgovca), ki sodeluje v promocijski akciji.

Lastnik in izdajatelj posebnega kupona je določen partner. Lastnik in izdajatelj kupona za proizvod/storitev je partner. Kot lastnik in izdajatelj kuponov je partner v celoti odgovoren za vse poškodbe, bolezni, škodo, zahtevke (garancijske in druge), stroške in odgovornosti uporabnikov, ki jo povzroči v celoti ali v katerem koli delu partner ali te izvirajo iz proizvodov/storitev partnerja, kakor tudi za katerokoli plačilo zaradi nezahtevane vrednosti neizkoriščenih Kuponov.

Vsi posebni kuponi se plačajo le v celoti in ne morejo biti plačani postopoma ali v obrokih.

Z rezervacijo ponudbe se strinjate, da bo vaša kartica bremenjena za znesek. Za nakup katerega koli proizvoda ali storitve, ki ga ponujamo za vas, morate predhodno odpreti uporabniški račun. Odprtje uporabniškega računa je nujno za zagotovitev enostavnega dostopa in tiskanja vaših naročil, pregleda preteklih nakupov in urejanja postavk.

Posebni dodatni pogoji in pravila uporabe kuponov pri trgovcu kot partnerju:


- Kupon se nanaša samo na izdelek/storitev, ki ga/jo prodaja trgovec kot partner in se ne more nanašati na stroške poštnine ali manipulativne stroške, razen, če je s ponudbo navedeno drugače.

- Za posamezno naročilo se lahko uporabi samo en kupon, razen če sam partner ni določil drugače.

- Za kreditiranje je izključno pristojen partner.

- Kuponi se ne morejo kombinirati z drugimi darilnimi boni ali kuponi tretjih oseb/promocijami, ne more se ga reproducirati ali prodati, razen v primeru, ko je to izrecno navedeno v posamezni promocijski ponudbi.

- Posledica vsakega poskusa uporabe kupona, ki je v nasprotju s pogoji in pravili uporabe, bo neveljavnost le-tega kupona.

- Veljavnost kupona se izteče na datum, ki je označen na njem, in se ga kot takšnega ne da podaljšati.

- Specifični dodatni pogoji in pravila uporabe kuponov za konzumacijo hrane in pijače v restavraciji kot partnerju

- Restavracija je definirana kot partner, ki kot svojo redno poslovno aktivnost ponuja hrano in pijačo na prodaj ter dostavlja to hrano in pijačo kupcem/uporabnikom, navedenim v veljavnem kuponu.

- Samo partner je pristojen, da določi, ali se kupon lahko kombinira s kakršnimi koli potrdili/boni/promocijo tretjih oseb.

- Kuponi veljajo za obroke in pijačo v restavraciji, razen če ni drugače navedeno.

- Ne družba ne partner nista odgovorna za na kakršen koli način izgubljene ali ukradene kupone.

- Reprodukcija, prodaja ali trgovanje s kuponi ni dovoljeno in je prepovedano, razen če je s ponudbo navedeno drugače.

*- Reklamacije in vračila denarja za potrdila se upoštevajo v roku do 14 dni po zaključku ponudbe na spletu, po tem roku vračilo denarja ni več mogoče, oz. je odvisno od ponudnika.

*- Kupec potrdil ima pravico, da v roku 14 dni, brez razloga odstopi od pogodbe sklenjene na daljavo (torej prekliče nakup potrdila), v primeru, da potrdilo ni bilo koriščeno pri ponudniku storitev, po Zakonu o varstvu potrošnikov 43. člen/c.

Z registracijo/odprtjem uporabniškega računa na spletni strani www.ZloPocen.si se šteje, da je uporabnik te pogoje v celoti prebral, razumel in sprejel.
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se