Kako si lahko medsebojno pomagamo?

Na naših spletnih straneh dnevno objavljamo ekskluzivne ZloPocen ponudbe, neomejenemu št. članom in tisoče ljudem, ki živijo v Sloveniji. Preko naših spletnih strani prodajamo ZloPocen kupone. Naše stranke so bodoče vaše stranke. Če bodo z vami zadovoljne, bodo to izkušnjo delile tudi s prijatelji in se bodo k vam vedno znova vračale.

V sodelovanju z vami naredimo ekskluzivno ZloPocen ponudbo, s katero si boste izboljšali poslovanje s promocijo, ki je močnejša in učinkovitejša od standardnih marketinških kampanj.
Ponudba traja določen čas, mi pa se v tem času trudimo, da vam zagotovimo kar se da veliko število novih strank. Ponudbo pošljemo vsem našim uporabnikom, kateri posredujejo ekskluzivno ponudbo vsem prijateljem, hkrati pa koristimo tudi najbolj popularna družabna omrežja in s tem ustvarjamo edinstveno in najmočnejšo marketinško kampanjo.

O ekskluzivni ZloPocen ponudbi vas sproti obveščamo, delni zaslužek glede na število prodanih kuponov vam izplačamo v roku 10 dni po končani ponudbi. Vi pa se v tem času pripravite na povečano število novih strank z natisnjenimi ZloPocen kuponi. Ponudite jim izkušnjo, zaradi katere se bodo k vam znova in znova vračali.

Njihovo navdušenje je naša marketinška strategija, ker vas bo zadovoljna stranka še dolgo po izteku ponudbe oglaševala na najbolj popularnih družabnih omrežjih po spletu in redno obiskovala.
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se