Izjava o zaupnosti podatkov

Ta izjava o zaupnosti podatkov se nanaša na zaupnost podatkov, ki se nahajajo in ki se uporabljajo na teh straneh ter so zbrani in shranjeni v podatkovnih bazah končnih uporabnikov spletnih strani www.ZloPocen.si družbe Darko Čolić s.p. (v nadaljevanju skupaj - Darko Čolić s.p.). Darko Čolić s.p. kot ponudnik storitev spletnih strani www.ZloPocen.si (v nadaljevanju – »mi«) se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost, ko ste povezani z internetom. Prosimo, da preberete naslednje, da bi bolje razumeli, katere vaše informacije zbiramo (v nadaljevanju – »Uporabnik« ali »Končni uporabnik«) in kako bomo te informacije uporabili. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi z zaupnostjo podatkov, prosimo, pošljite e-mail sporočilo na info@zlopocen.si

Prosimo, da zelo pozorno in v celoti preberete to izjavo o zaupnosti podatkov, še posebej pa vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov, ki ga podajate na koncu te izjave. Z dostopom ali uporabo naše spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in da se strinjate z vsemi pogoji o zaupnosti podatkov in načini uporabe naših spletnih strani. Če se ne strinjate s temi pogoji v celoti, zapustite našo spletno stran ter do nje ne dostopajte in je ne uporabljajte.

Katere osebne podatke zbiramo in za kakšen namen?


Darko Čolić s.p. zbira naslednje podatke: ime, priimek in e-mail naslov. Te podatke uporabljamo za namene obveščanja o dnevnih ponudbah in komunikacije z uporabniki vezane na nakup, pomoč pri uporabi oz. posebna obvestila.
Poleg e-mail naslova zbiramo tudi naslov in telefonsko številko, ki sta uporabljena le zaradi identifikacije kupca in možnosti kontakta v primeru reklamacij oziroma vračila sredstev.
Naslov se uporablja tudi za dostavo kupljenih artiklov.
Podatek o rojstnem dnevu ni obvezen in se uporablja samo v namen posebnih rojstnodnevnih presenečenj in čestitk s strani Darko Čolić s.p.

Ali bodo osebni podatki posredovani tretjim osebam?


Vaši podatki ne bodo posredovani nobenim tretjim osebam ali ponudnikom storitev.

Pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov


Uporabnik ima pravico do vpogleda, popravka, dopolnitve, kopiranja, prepisa, blokiranja in izbrisa osebnih identifikacijskih podatkov, ki nam jih posredujete. Kateri koli vaš osebni identifikacijski podatek lahko spremenite z e-mail sporočilom na info@zlopocen.si. V tem e-mail sporočilu prosimo, da navedete vaše ime in priimek, naslov in e-mail ter katere podatke želite posodobiti pri nas in nam e-mail sporočilo pošljete z zadevo: sprememba osebnih identifikacijskih podatkov.

Vrste zbranih informacij in uporaba zbranih informacij


Zbiramo dve vrsti informacij o uporabnikih naših spletnih strani: osebne identifikacijske podatke in neosebne identifikacijske podatke.
Osebni identifikacijski podatki so podatki, ki identificirajo določenega končnega uporabnika. Ko se vključite v določeno aktivnost na naših spletnih straneh, kot tudi, ko odpirate uporabniški račun, ko naročate proizvode ali storitve od nas ali naših partnerjev, ko objavljate vsebino in/ali objavljate besedilo na forumih, ko sodelujete na natečajih ali nagradnih igrah, ki jih sponzoriramo mi ali naši partnerji, ko izpolnjujete ankete, ko objavljate komentarje, ko pošiljate povratne informacije nam ali našim partnerjem, ko iščete informacije o naših storitvah, ko odgovarjate na oglas za delo, ko objavljate video posnetke ali podpisujete posebne ponudbe s tretjih strani preko naših spletnih strani (v nadaljevanju vse skupaj »Identifikacijske aktivnosti«), vas lahko prosimo za določene vaše podatke. Vključevanje v Identifikacijske aktivnosti s strani uporabnika, je njegova prosta izbira. Vendar če se boste odločili vključiti v neko Identifikacijsko aktivnost, lahko od vas zahtevamo, da sporočite določene vaše osebne podatke, kot so ime in priimek, naslov (vključno s poštno številko), e-mail naslov, telefonsko številko in datum rojstva. Ko naročite proizvode ali storitve lahko od vas zahtevamo, da posredujete informacije o številki vaše kreditne kartice, datum veljavnosti kot tudi za dovoljenje in s tem povezane informacije. Odvisno od vrste aktivnosti so nekateri podatki, ki jih zahtevamo, določeni kot obvezni in nekateri kot neobvezni. Če ne zagotovite potrebnih informacij za določene aktivnosti, ki se zahtevajo, vam ne bo dopuščeno vključiti se v tako aktivnost.

Osebne identifikacijske podatke uporabljamo za zagotavljanje ponudbe proizvodov in storitev, organiziranje nagradnih iger in natečajev, izboljšanje delovanja teh spletnih strani, izboljšanje naših oglaševalskih in promocijskih prizadevanj, analiziranje uporabe spletnih strani www.ZloPocen.si, izboljšanje naše ponudbe, proizvodov in storitev ter preverjanje vaših izkušenj s tretjimi stranmi. Na primer, če naši službi za uporabnike pošljete e-mail sporočilo, bi mi lahko uporabljali vaše komentarje in povratne informacije, da bi obvestili druge o naših storitvah in bi lahko objavili vaš komentar v našem oglasnem gradivu na naši spletni strani. Poleg tega, če uporabljate našo spletno stran za pošiljanje informacij ali proizvodov drugim osebam, lahko hranimo vaše osebne podatke in osebne podatke katerega koli prejemnika. Kontaktne informacije te druge osebe lahko uporabljamo, da bi ji omogočili pregled in sprejem vašega darila ali omogočili prejemniku dostop do informacij, ki ste jih zahtevali in ki smo vam jih poslali. Prav tako lahko uporabljamo tudi Osebne identifikacijske podatke za reševanje problemov, izvajanje administrativnih nalog, vzpostavljanje stika z vami, pregledovanje pogodbe z vami vključujoče Pogoje uporabe in Izjave o zasebnosti podatkov naših spletnih strani, pregledovanje ustrezne zakonodaje in sodelovanje s pristojnimi organi.

Neosebni identifikacijski podatki, so podatki, ki ne omogočajo identifikacije posameznega končnega uporabnika. Te vrste informacij lahko vključujejo postavke, kot so Uniform Resource Locator (URL) spletne strani, ki ste jih obiskali preden ste odprli našo spletno stran, URL spletne strani, ki jih obiščete po odhodu iz naše spletne strani, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate ter vaš internetni protokol (IP) naslov. Mi in/ali naši pooblaščeni ponudniki storitev in oglaševalci lahko samodejno zbiramo/jo te podatke, ko obiščete našo spletno stran s pomočjo elektronskih orodij kot so piškotki in merilne kode (web beacon), spletni tag-i (pixel tag).
Neosebne identifikacijske podatke uporabljamo za odpravljanje težav, upravljanje spletne strani, analizo trendov, zbiranja demografskih podatkov, analize skladnosti z veljavno zakonodajo in sodelovanje s pristojnimi organi. Prav tako lahko te podatke posredujemo našim pooblaščenim ponudnikom storitev in oglaševalcem, da bi izmerili splošno učinkovitost našega spletnega oglaševanja, vsebin in programiranja.

Razkritje Osebnih identifikacijskih podatkov


Vaših Osebnih identifikacijskih podatkov ne bomo posredovali drugim stranem, razen tistim, ki so posebej navedene spodaj:
Nekatere naše storitve in proizvode ponujamo preko tretjih oseb. Ti »tretji ponudniki storitev« opravljajo nekatere dejavnosti v našem imenu kot so prenos in distribucija naših administrativnih in promocijskih elektronskih sporočil. Vaše osebne identifikacijske podatke lahko posredujemo takšnim Ponudnikom storitev za izpolnjevanje naročil, dostavo paketov, pošiljanje pošte in elektronske pošte, upravljanje natečajev ali nagradnih iger, odstranjevanje podvojenih podatkov na seznamu strank, analizo podatkov, zagotavljanje oglaševalskih storitev, zagotavljanje rezultatov iskanja in povezav, obdelavo plačil s kreditnimi karticami, upravljanje spletne strani www.ZloPocen.si, reševanje problemov in zagotavljanje storitev za uporabnike.

Vaše podatke lahko posredujemo ob prevzemu družbe. Kot pri vseh drugih poslovanjih se lahko spojimo ali nas lahko prevzame druga družba. Če se to zgodi, bo družba naslednica dobila podatke, ki jih hranimo, vključno z osebnimi identifikacijskimi podatki. Vendar pa bodo identifikacijski osebni podatki še naprej predmet te izjave o zaupnosti podatkov.

Vaše podatke lahko posredujemo za našo zaščito in za zaščito drugih. Tako lahko razkrijemo vaše osebne identifikacijske podatke, če smo prepričani, da bo njihovo razkritje pomagalo pri pregonu ali je to potrebno kot posledica sodnega naloga za zagotavljanje skladnosti s to Izjavo o zaupnosti podatkov, Pogojev za uporabo naših spletnih strani ali drugih pogodb, ali za varovanje lastninske pravice ali varnosti teh spletnih strani, njihovih Uporabnikov ali drugih oseb.

Razkritje Neosebnih identifikacijskih podatkov


Neosebne identifikacijske podatke razkrijemo ali posredujemo Partnerjem, Pridruženim družbam in oglaševalcem. Na primer zbrane demografske podatke (ki ne vključuje osebnih identifikacijskih podatkov) lahko posredujemo »tretjim oglaševalcem« ali »tretjim oglaševalskim agencijam« ter drugim spodaj naštetim:
Tretje oglaševalske agencije uporabljamo za oglase na naši spletni strani. Te agencije lahko uporabljajo neosebne identifikacijske podatke o vašem obisku na teh in drugih spletnih straneh, da lahko preko uporabe mrežnih oznak oglašujejo o proizvodih in storitvah, ki bi vas morda zanimale. Tretje ponudnike storitev uporabljamo za spremljanje in analizo statistike uporabe in obsega neosebnih identifikacijskih podatkov naših Uporabnikov za urejanje naše spletne strani in nenehnega izboljševanja njene kakovosti. Prosimo, da upoštevajte, da tukaj ne gre za osebne identifikacijske podatke, temveč le za povzetek dejavnosti naših Uporabnikov. Te informacije so zbrane v našem imenu, tako da so naša lastnina in jih lahko samo mi uporabljamo.

Posodobitev in popravek podatkov


Uporabnik ima pravico do vpogleda, popravka, dopolnitve, kopiranja, prepisa, blokiranja in izbrisa osebnih identifikacijskih podatkov, ki nam jih posredujete. Katerikoli vaš osebni identifikacijski podatek lahko spremenite z e-mail sporočilom na info@zlopocen.si. V tem e-mail sporočilu prosimo, da navedete vaše ime in priimek, naslov in e-mail ter katere podatke želite posodobiti pri nas in nam e-mail sporočilo pošljete z zadevo: sprememba osebnih identifikacijskih podatkov.
Priporočamo vam, da posodobite vaše osebne identifikacijske podatke takoj, ko se spremenijo. Lahko zahtevate izbris ali odstranitev podatkov o svojem uporabniškem računu.

Izbor Uporabnikov v povezavi z zbiranjem in uporabo podatkov


Kot pogoj za nakup naših proizvodov in storitev potrebujemo vaše dovoljenje, da vam lahko pošiljamo administrativna in promocijska elektronska sporočila. Če zahtevate, vam bomo poslali informacije o aktivnosti vašega uporabniškega računa in o vaših nakupih kot tudi posodobitve o naših proizvodih in promocijskih ponudbah. Ne morete izključiti prejemanja administrativnih elektronskih sporočil. »Administrativna elektronska sporočila« se nanašajo na aktivnost Uporabnikov na spletnih straneh in vključujejo sporočila v zvezi z nekaterimi uporabniškimi računi, zahtevki ali vprašanja v zvezi z nakupom proizvodov in storitev. Za razliko od administrativnih elektronskih sporočil imate možnost izbora pri promocijskih elektronskih sporočilih. Promocijska elektronska sporočila oglašujejo naše proizvode in storitve vključno z izključnimi prodajnimi in drugimi ponudbami in/ali proizvode in storitve naših oglaševalcev in Pridruženih družb. Promocijska elektronska sporočila pošiljamo uporabnikom, ki so se odločili za možnost prejemanja promocijskih elektronskih sporočil.

Če ne želite od nas prejemati promocijskih elektronskih sporočil, se lahko kadarkoli po prijavi odločite, da prekličete prejemanje promocijskih elektronskih sporočil, tako da pošljete elektronsko sporočilo na info@zlopocen.si, oziroma kliknete na povezavo z označbo »Odjavi se« na dnu ali vrhu katerega koli našega elektronskega sporočila. V primeru kontaktiranja, prosimo, navedite vaše ime, priimek, naslov, e-mail naslov in kakšne vrste promocijskih elektronskih sporočil ne želite več prejemati ter pošljete z zadevo: Odjava promocijskih elektronskih sporočil.

Varstvo podatkov


Varstvo podatkov jemljemo resno in sprejeli smo različne ukrepe za varovanje vaših osebnih identifikacijskih podatkov. Do vaših osebnih identifikacijskih podatkov lahko na naši spletni strani dostopate z geslom in vašim e-mail naslovom. To geslo je šifrirano. Priporočamo, da nikomur ne razkrijete vašega gesla in ga skrbno varujete. Za vso škodo, ki bi nastala zaradi zlorabe gesla ali v povezavi z njegovo uporabo, je izključno odgovoren Uporabnik sam in družba Darko Čolić s.p. ne nosi nobene odgovornosti. Poleg tega so vaši osebni identifikacijski podatki shranjeni na strežniku do katerega lahko dostopajo samo določeni posamezniki in ponudniki storitev. Za kodiranje določenih občutljivih podatkov uporabljamo Secure Socket Layer (SSL) tehnologijo, da zagotovimo, da so vaši osebni identifikacijski podatki varni, ko prispejo k nam.

Na žalost niti en prenos podatkov preko interneta ali brezžičnega omrežja ne more biti 100% varen. Posledično, čeprav imamo komercialno razumno zaščito varstva podatkov in se pridružujemo družbam, ki ravnajo enako, ne moremo jamčiti za varovanje vseh podatkov, ki se prenašajo na ali z naše spletne strani in nismo odgovorni za dejanja morebitnih tretjih oseb, ki take informacije prejmejo.

Spremljanje podatkov


Da bi olajšali in prilagodili vaše izkušnje na teh spletnih straneh, spremljamo piškotke na vašem računalniku. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki je shranjena na uporabnikovem računalniku za shranjevanje podatkov. Vsebuje podatke o uporabniku. Piškotke uporabljamo, da vam prihranimo čas med uporabo te spletne strani, da vemo kdo ste in za spremljanje in usmerjanje uporabnikovih interesov, da bi lahko zagotoviti individualno prilagojeno ponudbo. Piškotki nam tudi omogočajo, da od vas prejemamo neosebne identifikacijske podatke, kot so podatki, katere spletne strani ste obiskali in na katere povezave ste kliknili. S pomočjo teh podatkov ustvarjamo uporabniku bolj prijazno izkušnjo za vse obiskovalce. Poleg tega lahko uporabljamo tretje oglaševalske agencije za oglaševanje na naših spletnih straneh. Kot del njihovih storitev lahko dajo ločeno piškotke na vaš računalnik. Nimamo dostopa ali nadzora nad temi piškotki. Ta izjava o zasebnosti podatkov zagotavlja le uporabo piškotkov s strani naših spletnih strani in se ne uporablja za uporabo piškotkov s strani oglaševalcev. Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko prilagodite nastavitve vašega brskalnika tako, da zavrnete piškotke. Prosimo, da upoštevate, da če ste se odločili zavrniti ali zbrisati te piškotke, nekateri deli naših spletnih strani morda ne bo delovali pravilno.

Druge metode spremljanja. Uporabljamo lahko druge standardne tehnologije kot so spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon), da bi spremljali vašo uporabo naših spletnih strani in promocij ali omogočimo tretjim ponudnikom storitev uporabo teh metod v našem imenu. Spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon) so majhne grafične slike objavljene na nekaterih straneh naših spletnih strani ali naših e-poštnih sporočil, ki nam omogočajo ugotoviti ali ste opravili določene aktivnosti. Ko dostopate do teh strani, ali odprete, ali kliknete na e-poštno sporočilo spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon) ustvarijo neosebne identifikacijske podatke o tej aktivnosti. Spletni tag (pixel tag) nam omogoča merjenje in izboljšanje našega razumevanja prometa obiskovalcev in njihovega obnašanja na naših spletnih straneh ter daje priložnost za oceno uspešnosti naših promocij ter njihove učinkovitosti. Prav tako lahko uporabimo orodja spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon) naših Pridruženih družb in/ali Partnerjev v trženju.

Zaupnost podatkov Tretjih spletnih strani


Ta izjava o zasebnosti podatkov velja samo za uporabo in razkritje podatkov, ki jih zbiramo od vas. Druge spletne strani, na katere je mogoče dostopati s povezavo preko naših spletnih strani, imajo lastne izjave o zasebnosti in zbiranju podatkov ter načine njihove uporabe in razkritja. Če se preklopite na takšno stran vam priporočamo, da si ogledate izjavo o zaupnosti podatkov te strani. Nismo odgovorni za načine in pogoje dela tretjih strani.

Druge teme o zaupnosti podatkov


Otroci, mladoletne osebe, mlajše od 14 let, ne smejo uporabljati naše spletne strani. Ne zbiramo ali hranimo podatkov oseb, mlajših od 14 let, zato niti del teh spletnih strani ni zasnovan tako, da bi pritegnili osebo, mlajšo od 14 let.
Mi lahko zavarujemo območja na naši spletni strani, kjer lahko javno objavite informacije o sebi, komunicirate z drugimi ali ovrednotite proizvode, restavracije in objavite medijske vsebine. Te informacije so lahko na voljo tudi drugim uporabnikom in podjetjem ter se lahko pojavijo na drugih spletnih straneh ali spletnih brskalnikih zato te informacije lahko preberejo, zbirajo in uporabljajo druge osebe. Na primer, če ob javni oceni restavracije navedete vaš e-poštni naslov, lahko dobite neželeno sporočilo. Nimamo nadzora nad tistimi, ki berejo vaše sporočilo ali kaj lahko drugi uporabniki naredijo s podatki, ki ste jih prostovoljno objavili. Zato vas prosimo, da bodite previdni pri objavi osebnih podatkov.

Soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov


Z uporabo Spletnih strani ali z vključitvijo v katerokoli identifikacijsko aktivnost ali z registracijo kot uporabnik storitev ZloPocen, uporabnik podaja sledeče izjave:

A. Izrecno soglašam, da Zlopocen (družba Darko Čolić s.p.) obdeluje in uporablja moje osebne podatke, ki sem jih ali jih bom prostovoljno posredoval za namen uporabe storitev in še posebej za namen nakupa kuponov in v zvezi s tem potrjujem, da sem seznanjen:
* s svojo pravico, da od družbe Darko Čolić s.p. (v nadaljevanju tudi: »upravljavec osebnih podatkov«) lahko pisno zahtevam, da mi omogoči vpogled v katalog zbirke osebnih podatkov; da mi potrdi, ali se podatki v zvezi z mano obdelujejo ali ne; da mi omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo name ter mi omogoči, da jih prepisujem ali kopiram; da mi posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo name; da mi posreduje seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani moji osebni podatki z navedbo kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen; da mi da informacijo o virih, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o meni vsebuje zbirka osebnih podatkov, in o metodi obdelave; da mi da informacije o namenu obdelave in vrsti osebnih podatkov, ki se obdelujejo ter vsa potrebna pojasnila v zvezi s tem ter da mi pojasni tehnične oziroma logično-tehnične postopke odločanja, če izvaja avtomatizirano odločanje z obdelavo njenih osebnih podatkov;

* s svojo pravico, da od družbe Darko Čolić s.p. pisno zahtevam, da dopolni, popravi, blokira ali izbriše moje osebne podatke, za katere dokažem, da so nepopolni, netočni, neažurni ali da so bili zbrani ali obdelani v nasprotju z zakonom, ter da o njihovi dopolnitvi, popravku, blokiranju ali izbrisu obvesti vse uporabnike mojih osebnih podatkov in pogodbene obdelovalce, katerim je posredovala te podatke, preden so bili dopolnjeni, popravljeni, blokirani ali izbrisani;

* z naslednjimi podatki o upravljavcu in uporabniku njenih osebnih podatkov: Darko Čolić s.p., s sedežem na naslovu: Maistrova ulica 10,
1270 litija , identifikacijska št. za DDV: 57242518.

Izrecno soglašam, da (družba Darko Čolić s.p.) moje zbrane podatke uporabi za namene neposrednega trženja do mojega preklica, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se