Izjava o varovanju podatkov

Katere osebne podatke zbiramo in za kakšen namen?


Darko Čolić s.p. zbira naslednje podatke: ime, priimek in e-mail za namene obveščanja o dnevnih ponudbah in komunikacije z uporabniki vezane na nakup, pomoč pri uporabi oz. posebna obvestila.
Poleg e-maila zbiramo tudi naslov in telefonsko številko, ki sta uporabljena le zaradi identifikacije kupca in možnosti kontakta v primeru reklamacij oziroma vračila sredstev.
Naslov se uporablja tudi za dostavo kupljenih artiklov.
Podatek o rojstnem dnevu ni obvezen in se uporablja samo v namen posebnih rojstnodnevnih presenečenj in čestitk s strani Darko Čolić s.p..

Ali bodo osebni podatki posredovani tretjim osebam?


Vaši podatki ne bodo posredovani nobenim tretjim osebam ali ponudnikom storitev.

Pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov


Uporabnik ima pravico do vpogleda, popravka, dopolnitve, kopiranja, prepisa, blokiranja in izbrisa osebnih identifikacijskih podatkov, ki nam jih posredujete. Katerikoli vaš osebni identifikacijski podatek lahko spremenite z e-mail sporočilom na info@zlopocen.si. V tem e-mail sporočilu prosimo, da navedete vaše ime in priimek, naslov in e-mail ter katere podatke želite posodobiti pri nas in nam e-mail sporočilo pošljete z zadevo: sprememba osebnih identifikacijskih podatkov.
 
Prijavi se na novice!
 
 
poceni nakupi, pocen, ful pocen zelo poceni, popusti, nakupi popustov, najveèji popusti, nakupovanje s popusti, zlopocen, zlougodno, najbolj ugodno, ponudbe s popusti, zlo, zelo, pocen kuponi, nakup, portal, sodoben, ceneje, kupon, pa recimo kolektiva, popust, privošèite, kupujmo, 1nadan, ena na dan, ponudba
 
 
Sem Ĺľe registriran!
 
 
 
Ste pozabili geslo?
 
Prijavi se
 
Prviè na zlopocen.si?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registriraj se